Forbønn trenges; gjelder liv og død

fikk melding tidligere i dag om en som skulle avslutte alt etter jobb i dag,
mange ganger kan slikt være ett høyt rop om hjelp og ikke noe som er tenkt gjennomført,
men denne gangen er jeg faktisk redd for at det kan skje…

samtidig, jeg tror dette mennesket har gitt Gud "en siste sjanse" for å vise at Han er der,
for hvorfor skulle jeg få melding en halv dag før?
og også beskjed om at mine beskjeder ville bli lest etter jobb før kontoen hans ble avsluttet…

Det er sendt ut bønnebegjær flere steder, og Gud gav meg også ting og dele tidligere i dag,
samtidig sendte Gud ett nydelig menneske til meg i kveld, som også fikk noe jeg har delt videre,
jeg kjenner det er ikke mer jeg skal dele skrevet her og nå, kanskje senere… men ikke nå…
nå er det eneste som virker bønn, det eneste som kan snu denne situasjonen er Gud

Jeg har bedd om at jeg må ha klart å være den jeg skulle være for dette mennesket,
og at jeg har maktet å dele hva jeg skulle dele,
nå ber vi

om at Gud setter en mur av beskyttelse rundt denne mannen,
og spesielt rundt hans hjerte og sinn
slik at han skal være i stand til å ta til seg hva som er delt med ham,
at Gud kan få slippe til og vise ham og fylle han med sin kjærlighet,
at han skal se at Gud er der og rekker ut håp til ham,
at Gud skal få gjøre sitt verk. I Jesu Navn, Amen

Vi tror på en Gud som skaper og lar mirakler skje –
Han er mektig i og gjennom alle ting og tider
men vi må slippe Han til…

4 kommentarer om “Forbønn trenges; gjelder liv og død

Legg til din

  1. det var godt at det gikk bra…et rop til Jesus og da er det bare å be om at denne personen vil invitere Verdens Skaper, Lege, Rådgiver, Trøster, Bestevenn osv inn for å gjenopprette og lege sår + fylle tomrom….

  2. oppdatering; fikk en kort melding i går, så jeg visste da at han levde, men det stod også ikke i snakke-humør… men han levde, Takk Gud!I dag har jeg fått tre meldinger, og det var faktisk en oppmuntring i den ene og også en liten spøkefull kommentar i den ene meldingen! Han lever, og det ser ut til at det "roer" seg for nå, må Gud fylle og omslutte han med fred, håp og kjærlighetTAKK TIL ALLE SOM HAR BEDD, OG DE TIL SOM HAR SENDT MEG PERSONLIG HENVENDELSE OGSÅ!

  3. jeg tar det ikke slik jeg, for jeg vet at hvert enkelt menneske er ansvarlig for egne valg- jeg ser mer på det som en tillits-erklæring… dette mennesket føler tillit til at meg og vet jeg faktisk bryr meg og at jeg ville gi gjensvar, samtidig tror jeg det også ligger i kortene at dette mennesket vet jeg har ett nært personlig forhold til Gud… og da ble det vel en blanding… ett nødrop til noen som bryr seg og som også kjenner skaperen av alt og alle…

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: