Lovet være Herren!

Måtte bare ta inn noe som er en rik velsignelse for meg! For første gang på over 2 1/2 år har jeg nå fått ett lengre vedtak, noe som betyr jeg vet at jeg får inn en viss sum fast i ett år framover. De siste 2 1/2 året har jeg bare hatt kortere vedtak, noe som har ført til at jeg aldri har visst om vi får penger fra nav eller ikke- og det har vært en stor belastning. Jeg vet at Gud har lovet å sørge for oss, og at vi ikke skal bekymre oss- men samtidig er det tøft å ta den kampen så ofte og over så lang tid… for hver måned vedtakene mine har utløpt har det til neste har blitt innvilget vært 4 uker hvor jeg ikke har visst noen ting- utenom at Gud har sagt Han vil sørge for oss når vi søker Hans rike og rettferdighet først (gjett om jeg har holdt fast i det løftet og levd i det da!) Nå vet jeg at det gjelder for ett helt år! Takk Gud! For Han var virkelig med under det møtet jeg var i på mandag, det var beintøft- men jammen med kom det noe godt ut av det! Vi må fortsatt leve i tro for flere ting, da vi ikke får inn nok til alt vi trenger, men hoveddelen er på plass! Lovet være Herren! Han er trofast, samtidig må vi stole på at Han vet best og godta at Hans veier og planer ikke er våres- Han vet alltid best, og vil aldri svikte eller forlate oss!

2 kommentarer om “Lovet være Herren!

Legg til din

 1. Hei 🙂

  Godt å høre at det ordner seg.
  Alt godt ønsker jeg dere alle!!
  Dere er ikke borte fra mine tanker og bønner, selv om det er rolig om dagen.

  Fryd deg, himmel, og juble, du jord,
  bryt ut i gledesrop, dere fjell!
  For Herren trøster sitt folk
  og viser barmhjertighet
  mot de hjelpeløse som hører ham til.

  1. ting er bedre! Takk Gud!
   Skal til kontroll i dag, blir ‘spennende’ og høre om det må gjøres noe videre… verken brudd eller ‘sår’ er helt leget enda, men heldigvis ikke mye vondt lenger! Bare det er stor takksigelse! Kan til og med spise uten å få for vondt!!!

   og jeg vet vi ikke er glemt, samtidig vet at jeg ift mange mennesker erkontakt for ei tid! Gud fører mennesker sammen etter som Han ser vi kan hjelp og støtte hverandre, Han er god slik! Noen ganger følges veiene side om side for alltid, andre ganger skilles de etter hvert mer og mer fra hverandre! Du har vært og er til stor velsignelse for både meg og guttene, og ber om alt godt for deg og sine!

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: