tøffe karer stiller opp og tar ett tak

Ett døgn igjen så kommer det overnattingsgjester. Den eldste guttungen har med glede lånt bort rommet sitt til ett par karer som skal på mannskonferanse og trengte overnatting. (artikkel om konferansen i NorgeIDAG 3/2-11)

Vanligvis steller jeg til alt, gjester skal da behandles pent! Men forrige helg visste jeg at jeg ikke ville være på beina til innrykket kom og jeg måtte sende melding om ikke de kunne ta med soveposer med forklaringen «jeg klarer rett og slett ikke stelle til»…

Svaret var «ikke noe problem», men det kom også spørsmål om jeg trengte hjelp…Jeg svarer «mulig jeg trenger sjåfør fredag når jeg skal til legen  siden jeg ikke er kjørbar for tiden».

Og det nydeligste svaret kom tilbake, noe i denne duren «Ikke noe problem. Er det noe mer vi kan gjøre? Det er utrolig hva to menn kan få til av husvask, oppvask og liknende, ja det meste».

Tøffe og gode karer som mer enn gjerne tar ett tak. Det varmet utrolig å få meldingen, og jammen har det ikke varmet godt bare å tenke på den også! Om de får all verdens å gjøre er ikke så sikkert. Ikke det, det er nok av ting som kunne vært gjort, men vi får se om hodet mitt tåler å høre på at de holder på!

«Elsk hverandre inderlig som søsken, sett de andre høyere enn dere selv» (Rom. 12.10)

«Bær hverandres byrder og oppfyll på den måten Kristi lov» (Gal. 6:2)

» Vær gode mot hverandre, vis medfølelse og tilgi hverandre, slik Gud har tilgitt dere i Kristus.» (Ef. 4:32)

«La oss ha omtanke for hverandre, så vi oppgløder hverandre til kjærlighet og gode gjerninger.» (Heb.10:24)

2 kommentarer om “tøffe karer stiller opp og tar ett tak

Legg til din

  1. «Derfor [på grunn av håpet vårt] jubler dere av glede, selv om dere nå en liten stund, når så skal være, har sorg i mange slags prøvelser. Dette skjer for at deres prøvede tro, som er langt mer kostbar enn det forgjengelige gull – som jo lutres ved ild – skal finnes til lov og pris og ære ved Jesu Kristi åpenbarelse. Ham elsker dere, enda dere ikke har kjent ham. Ham tror dere på, enda dere nå ikke ser ham. Og dere fryder dere med en usigelig og herliggjort glede, når dere vinner fram til endemålet for deres tro: sjelenes frelse.»
    (Peters første brev, 1:6-9)

    ────────────────────
    VAKSINIUS
    |♥| http://www.vaksinius.com

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: