en sang delt i rette tid…

Denne sangen ble lagt inn i en kommentar ifm blogginnlegget fra i går kveld,
for meg i rette tid, noe den kanskje er for andre også?
Deler den i alle fall med dere alle da den var nydelig, og sååå sann!!!
Takk Phil, og vi vil gjerne vite tittel og forfatter også!!! 
(oppdatering: sjekk kommentarer for mer info om sangen! Takk Phil!!!)

"Hold ut mitt barn, for meg er du en dyrebar juvel.
Jeg teller alle tårene som renner fra din sjel.
Jeg elsker deg, min kjærlighet skal fylle deg med sang.
Det håpet jeg har kalt deg til, skal du få se en gang.

Hold ut, mitt barn, gi ikke opp, snart bryter lyset frem.
Mitt øye våker over deg til du er kommet hjem.
I hjertet mitt er mange rom, og et er bare ditt.
Der inne er du alltid trygg, du kjære barnet mitt.

Hold ut mitt barn, jeg er hos deg, når du alene står.
Jeg leder deg, jeg er ditt lys når du i mørket går.
Min nåde skal beskytte deg. Jeg omgir deg med fred.
I all din sorg og lidelse er jeg ditt skjulested"

3 kommentarer om “en sang delt i rette tid…

Legg til din

  1. Han ER trofast og svikter eller forlater oss ALDRI! Noe vi to vet godt Phil, gjør vi ikke???Selv om vi har hatt mange harde tak begge to, vet vi av erfaring at Han alltid ER her!Når vi holder våre hjerter åpne mot Ham, som også innebærer å innrømme både egen synd, egne svakheter og tilkortkommenhet, er Han nådig og møter oss, fyller oss og følger oss på veien!Søker vi Gud og Hans vei gjennom våre tøffe tider, vil vi personlig komme sterkere og visere ut av det,men med større ydmykhet og Gudsfrykt, og våre liv vil enda mer være overgitt til Gud og avhengigheten til Ham større,samtidig vil vi se at de harde tider, er tider der Han beskjærer og renser oss,slik at i ettertid vil vi lyse enda mer av Ham,blitt enda mer den Han skapte oss for å være,oss i Ham, og våre liv vil bære Ham mer glede, pris og ære hvis vi fortsetter på den vei Han har ført oss og fører oss!!!28 Vi vet at alt tjener til det gode for dem som elsker Gud, dem han har kalt etter sin frie vilje. (Rom.8.28)

  2. hentet fra linken med mer opplysninger om sangen:«Hold ut mitt barn»Tittelmelodien «Hold ut» er skrevet av Halldis Reigstad. Halldis ble en gang spurt av en familie om hun kunne skrive en tekst som inneholdt setningen: «Hold ut, mitt barn.» Familien opplevde motgang. Dattera på 12 år ble mobbet, og i tillegg hadde de sykdom og andre prøvelser. Halldis ba i to døgn, og så fikk hun teksten til «Hold ut, mitt barn.» – Vi hørte teksten og hadde en sterk opplevelse i møte med den. Irene ba om å få en melodi som passet, og det fikk hun, forteller Marit.– «I hjerte mitt er mange rom, og ett er bare ditt. Der inne er du alltid trygg, du kjære barnet mitt.» Mange griper fatt i akkurat denne setningen og spør hvilken cd den er på. Nå har vi spilt den inn.

  3. Kjære Tone Godt å høre at sangen bringte trøst og oppmuntring i rett tid.For meg har den vært balsam for min sjel den senere tid etter en vond opplevelse jeg hadde.Sangen kom for mine ører noen dager etterpå, og har siden vært til stor trøst og glede.Sangen heter "Hold ut mitt barn"Skrevet av Haldis ReigstadMelodi av Irene Krokeide AlnesMarit og Irene synger den på flere av sine CD`r,Lynor.Selv har jeg en CD av Berit Sundet Olsen, Livets Brød.Legger med en link til noe av sangens tilblivelse.http://utsyn.no/showarticle.php?id=408Gud velsigne deg Tone, som før sagt:Han vil aldri svikte og forlate oss, når vi har tatt vår tilflukt til Ham.Phil

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: