Info produkter, priser og bestilling

img_20180827_155831.jpg

Her ser du de forskjellige veskene og nettene som er laget i forbindelse med prosjektet. Siden mønstrene/designene er laget spesielt til dette prosjektet har jeg valgt å bruke tid på å skrive dem inn slik at de også kan selges. Så her kan du få deg både veske, handlenett og hekleoppskrifter samtidig som du er med på å støtte bibeltrykking og å hjelpe noen av våre nødlidende søsken i Herren.

Hensikten er som nevnt tidligere at ALT overskudd skal gå til bibler, rent vann og varme klær. Jeg kommer ikke til å sitte igjen med verken en krone eller ett øre selv. Alt som kommer inn går videre (også derfor jeg er frimodig nok til å si at du må gjerne gi mer enn du handler for).

Prisene er lagt lavt (med tanke på kostnader og arbeidstimer lagt ned) slik at flest mulig skal ha mulighet til å være med å hjelpe. Det er selvsagt lov å støtte prosjektet uten å kjøpe, akkurat som det er lov å støtte med mer enn du handler for. Hvis du er i en situasjon som gjør at du ikke har mulighet til å betale disse prisene, så skriver du inn en bestilling og det beløp du har mulighet til. Jeg tar deretter kontakt med deg så lager vi en avtale deg, meg og Gud i mellom. Alle skal ha mulighet til å hjelpe, om det så er med 10, 50 eller 100 kr. Ikke la oppgitte priser stoppe deg hvis du kjenner at dette er noe du kunne tenke deg.

Så produktene:

Mellomstort handlenett:

IMG_20180807_204344 (1)

Størrelse:
diameter topp 37 cm,  bunn 20 cm og høyde 30 cm
(målene er tatt etter slik det gule nettet på bildet ligger)

Du får uten problem ett par kg frukt, salat, paprika, agurk og litt mere til oppi.

Materiale: 100 % bomull, vask 40-60 grader
(40 grader vil bevare fargene best)

dav

 

Finnes i 11 ulike farger

Pris: 150,-
(inkl. levering/frakt i Norge)

 

 

 

Skulderveske med knoppemønster:

IMG_20180807_130044 (1)

Størrelse:
bunn: diameter 18 cm
på det bredeste (3dje knopprad) 26 cm
Topp: diameter 28 cm
Lengde bunn til toppkant: 28 cm
Skulderreim: 26 cm når den er dobbeldav

 

 

 

Materiale: 100 % bomull, vask 40-60 grader
(40 grader vil bevare fargene best)

Finnes i 11 ulike farger

Pris: 200,-
(inkl. levering/porto i Norge)

 

Stort handlenett

IMG_20180825_142846 (1)

Størrelse: 15 x 33 x 36 cm
(bredde, lenge og høyde til topp av kant)

De store nettene har hanker/håndtak på både kortside og langside. De på kortsiden er ikke bare greie å bruke hvis nettet er halvfullt, men også til å ha lange ting ut igjennom.

Praktisk liten lomme på innsiden slik at de minste tingene ikke ramler ut. De fleste lommer i samme farge som nettene, noen få er tofargede (dette blir nevnt spesielt).

Materiale og vask som de andredav

Kommer i 11 farger.

Pris: 350,- 
(inkl. levering/porto i Norge)

 

PAKKETILBUD:
1 av hver (mellomstort nett, skulderveske og stort handlenett) for 650,-
Det er ikke nødvendig å kjøpe ett sett i samme farger, farger kan blandes.

Mønster:
IMG_20180828_172059

Hvert mønsterhefte består av to deler. Den første er en skreven oppskrift og den andre er en trinn-for-trinn forklaring med bilder, så både de som har heklet endel og de som er ganske nye ift hekling skulle kunne klare å fullføre oppskriftene.

Hvert mønster koster 50,- og hele summen går direkte til prosjektet.
Pakketilbud: 3 for 125,-


Praktisk om bestilling:

På produkt- og bestillingssiden er de enkelte farger og vesker/nett vist med de gjeldende bestillingsnumrene.

Siden det er kun en av hver type så er det (dessverre) førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Jeg kommer til å håndtere bestillinger i den rekkefølge de kommer inn. Det første som skjer er at jeg skriver reservert bak de ønskede produktene (på bestillingssiden), så får den som har bestilt en melding fra meg om at bestilling er registrert, hvilke produkter som fortsatt er tilgjengelig og spørsmål om de fortsatt ønsker disse /evt føye andre til). Når jeg får svar på denne meldingen vil det bli skrevet solgt på produktsiden og også sendt beskjed med informasjon om betaling.

Betaling:
Dette gjøres gjennom Vipps eller til konto. Dette så jeg senere kan la andre få innsyn for å sjekke beløp/opplysninger hvis det skulle komme spørsmål om noe. Det er en egen kolonne på bestillingsskjemaet der du opplyser om du vil betale over Vipps eller med kontonummer. Alle får beskjed hva betalingen skal merkes med over melding.

Bestillingssiden finner du HER. 

Da tror jeg at de nødvendige opplysninger er dekket.
Minner igjen om at alt overskudd går til bibler, rent vann og varme klær og at pengene går gjennom organisasjonen GFA (Gospel for Asia). For mer info om prosjektet, se HER.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: