Gode nyheter :)

Som en del av dere vet har guttene og jeg vært hjemløse i litt over 4 måneder. Vi er utrolig takknemlige for hvor flott ting har ordnet seg med flyttehjelp, plass å sette tingene våre og midlertidig bosted, men har samtidig gått og ventet på at snart må det jo bli vår tur. Og det var det nå! I kveld har jeg skrevet under leiekontrakt på en midt-i-blinken leilighet! Guttene ville helst ha flyttet inn i går 😉 men vi har den fra 01.02.13. Vi gleder oss!!!

Takk til dere alle for bønn og omtanke, varme tanker og gode ønsker, lykkeønskninger og oppmuntringer! Dere er gode altså! Jeg er så takknemlig for deres støtte og omsorg!

For de nysgjerrige ligger annonsen fortsatt ute på Finn.no. Usikker på hvor lenge lenken vil virke, men foreløpig er det mulig å se bilder –> her

20 kommentarer om “Gode nyheter :)

Legg til din

 1. Godt nytt år for dere Cecilie 🙂
  Dette gjorde like godt for meg!
  Gleder meg med dere, og ønsker dere alt godt i det nye hjemmet deres.

  1. Du Morten, du Morten, du er god du!
   Velsigna godt nytt år til deg og dine også!
   Jeg har tenkt på deg og dine ofte, men kommer ikke langt nok til å få skrevet. Håper du vet at du er i tanker og bønn selv om det er få pip fra denne kanten!

   Nå gleder vi oss veldig og planleggingen for å få det hele til er i gang. Gutta, spesielt minsten, er veldig opptatt av å MÅTTE sove der første natta. Han har ikke helt tid til å vente med å få sitt nye rom!

   Takk for delt glede og alle gode ønsker!

   1. Takker for det!
    Det blir jo ikke lange biten fra gamlehuset. så det blir jo i kjente omgivelser.

    1. Vi er kommet akkurat der vi helst ville 🙂 Rett side av sletta, noe som gir mye greiere (og kortere) skolevei, i nærheten av venner og ikke minst- bare 50 meter til fotballbanen! At alt er bare så midt-i-blinken som det er, er litt ubegripelig. Jeg får faktisk alt jeg har kunne tenkt meg. Gud er god!

 2. Var innom linken din og titta, ser verkeleg ut til å vere ei kosleg og praktisk leiligheit. Så kjekt at det ordna seg, gretulerer 🙂
  Det å leve i tiltru til at ting ordnar seg, ja det er ein kunst som eg øvar meg i 🙂

  Marieklem

  1. Det er ikke alltid like lett å vente tålmodig, vi har fort for å springe foran Gud og skal fikse selv… Og jeg må si jeg er imponert og stolt over hvor bra guttene har taklet denne tiden. Har også tenkt at dette er viktig lærdom ikke bare for meg, men kanskje spesielt for dem. Tenk når de er 10 år eldre og opplever at ting trekker ut i tid, da har vi en fantastisk historie å fortelle om den gangen vi bodde nesten 5 måneder hos mormor og ventet på nytt sted å bo, og fordi vi ventet fikk vi ikke bare et godt sted men et midt-i-blinken sted!

   Vi gleder oss veldig og er også takknemlig for at du deler gleden med oss!
   Klem til du 🙂

 3. Kjære gode venn! SÅ veldig, veldig gla på dine vegne! Virkelig altså 🙂 dette er fantastiske nyheter! Og du vet – vi er mange som har bedt om dette, så det var da godt vi fikk et såpass bra svar- Flott leilighet og alle fornøyde. Topp 🙂 Takk for at du delte gla-nyhetene. Og du? jeg vet det er en mail som skal sendes din vei etterhvert – men akkurat nå sendes ingen mailer. Orker ikke – men det kommer. ❤ Nyt dagene og gled deg. Mange gode og takknemlige klemmer fra meg ❤

  1. Kjære, skjønne, gode deg,
   jeg har forstått at det er ikke bare bare for tiden. Ta den tiden du trenger, det viktigste er at det du har av overskudd går til mann og barn, de viktigste skal ha det beste. Du vet jeg er her, akkurat som jeg vet du er der 🙂

   Ja, TAKK GUD! Jeg er også så takknemlig for alle som trofast har løftet dette i bønn. Det blir så mye lettere å forstå hva Bibelen mener om at når vi ber for hverandre vil bønnesvaret bringe velsignelse og takksigelse ikke bare for den som ble løftet i bønn, men også for alle som har bedt.

   og for et svar å få da! Det er bare så fantastisk midt-i-blinken at jeg har nesten vanskelig for å tro det 🙂 Gud har virkelig slått på stortromma denne gangen!
   Mange klemmer tilbake fra denne kanten!

  1. Godt å kunne dele noen gode opplevelser og nyheter inni mellom, det jo ikke alltid slik.
   Ønsker deg ei uke med varme klemmer og gode ord. Må det være maaange sprekker mellom skyene som lar sola skinne på deg og varme litt opp innimellom. Kjempeklem 🙂

   1. Ja, i dag stråååler sola på meg! Selvom jeg er inne 😛 Det er iallefall vakkert å se på sola skinne på fjellene. Det gjør godt!

  1. Takk til du, både for å dele gleden og for klappet på skuldra!
   Ønsker deg ei riktig god uke Frode, håper mange gode ord og stunder kommer din vei!

  1. TAKK!
   Vi er veldig fornøyde! Og veldig glade for at vi har ventet i noe som ligner tålmodighet 😉
   Gud er virkelig god mot oss! Dette er den beste for oss av alle som har vært siden jeg startet å kikke i mars i fjor, og så fikk vi den!!! Noen ganger lønner det seg å vente selv om man føler det er på overtid!
   Ønsker deg en velsigna god dag, og takk for all forbønn og omsorg!

 4. Det ser bra ut!
  Og så flott med tre soverom også. Ser ut som det vil gi dere romslig med plass og det er bra. Det er ikke SÅ lenge til februar.

  🙂

  1. Stor nok til at vi har plass til oss og tingene og ikke så stor at jeg ikke kan klare å holde den. Den er virkelig midt-i-blinken! Nei det er jammen med ikke lenge til, godt jeg har tid til å finne flyttefolk og få handlet inn det vi trenger av møbler og annet 🙂

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: