Adventskalender 2014

Velkommen til adventskalender på «med Gud i hverdagen»!

Mer om hvorfor det ble en kalender i år kan du lese i innlegget «Er det noen spente barn (!) her?», det er også et ‘slideshow’ med noen få bilder av enkelte gaver i det innlegget, her kommer jeg kun til å gi enkle, praktiske opplysninger.

For å delta trenger du ikke gjøre annet enn å legge igjen noen få opplysninger i et kontaktskjema. Du trenger altså ikke like, dele, følge eller annet for å delta, bare å fylle ut feltene i et skjema og sende dette inn. Ingen andre enn meg kommer til å lese dette. I skjemaet vil det være to linjer som skal fylles ut.
1. Navn/initialer/alias – her skriver du det navn du er fortrolig med blir offentliggjort på bloggen hvis du vinner.
2. Navn og adresse ELLER e-postadresse hvis du ikke ønsker å oppgi det første

Hver dag kommer det til å bli lagt ut bilde og en kort forklaring av dagens gave, hver dato vil få sin egen side under denne hovedsiden– du finner altså dagene ved å holde over tittelen helt oppe i toppen. (ikke toppen av dette innlegget men toppen av hele bloggen, det vil der være en rød firkant rundt siden «Adventskalender 2014». Når du holder der kommer en hel liste med de ulike datoende opp)

Det kommer til å være god tid til å fylle ut og sende inn skjemaet da det hele tiden vil være åpent for påmelding fram til kl 18 den påfølgende dagen. Dvs at for 1. des. går det an å sende inn skjemaet helt fram til kl 18 den 2. des osv.

Jeg håper at dette faller i smak og at dere deler informasjon om kalenderen med andre dere tenker kan være interesserte i å delta.

Trekning kommer til å bli holdt på kvelden den dagen fristen for påmelding går ut, med forbehold om endringer grunnet travelhet eller veldig dårlig dag sykdomsmessig. Vinneren blir kontaktet hvis jeg har mailadresse, ellers blir navn/initialer offentliggjort på siden «Vinneren er:» samme kveld som det er trekning. Jeg kommer til å ta turen til posten 2-3 ganger pr uke for å sende gaver, så de som vinner vil ha gaven innen en uke.

Lykke til til dere alle!

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: