Praktisk info

Forside til prosjektet er HER

Å drive med salg gjennom bloggen kunne selvsagt fungert smidigere enn det vil gjøre, men jeg er ikke interessert i å bruke en god del penger på å få et slikt system, så vi går for litt knotete men kostnadsfritt 🙂

Alle produkter ligger ute på salgssiden, håper å kunne legge til ett par til, men jeg må se hva jeg rekker. Det er bilder av alt, men minner om at fargene kan avvike litt fra hva du ser. Det er beskrivelser og mål oppgitt der dette er nødvendig.

Prisene er satt slik:
Garnkostnad + et tillegg
Tillegget er merket i parentes med beløp f.eks (+150). Da er 150 av kjøpsprisen tillegg, resten garnkostnad. Tilleggene er holdt forholdsvis lave i forhold til hva som er normal ‘arbeidspris’, slik at flere skal kunne bidra.

Hva går til Shangazi?
Hele tillegget går direkte til Shangazi og det gjør også 20% av kostprisen. I noen tilfeller går hele beløpet til Shangazi og dette er da opplyst.

Hvordan bestille?
Hvert produkt er merket med hva du skal skrive i bestillingen. Nederst på siden er et kontaktskjema du fyller ut med informasjon og bestilling.

Hvordan betale?
Du opplyser om du vil bruke vipps eller kontonummer (info blir sendt den enkelte). For de som bor lokalt er det også mulig å betale kontant. Betaling gjøres etter varen/-e er mottatt.

Porto dekkes av kjøper.
Pris vil avhenge av størrelse og vekt på pakke, men jeg kan gi et overslag når jeg vet hva som skal være i bestillingen.
For de som bor lokalt vil porto bortfalle da vi avtaler henting/levering oss i mellom.

Jeg vil støtte, men økonomien er stram…
Det er ikke noe hindring, alle som vil hjelpe og støtte skal få mulighet til dette. Har du en stram økonomi så lager vi avtaler som passer deg. Det er åpning både for betalingsutsettelse, delbetaling og vi kan også lage avtale om spesialpris. Jeg vet hvordan det er å leve stramt og hvor kjipt det er å ville hjelpe men ikke kunne, derfor håper jeg at du- om du har det slik- våger å skrive det i bestillingsskjemaet til meg slik at vi ordner det oss i mellom. Bare jeg ser de innsendte skjemaer og det blir mellom deg, meg og Gud.

Førstemann til mølla
gjelder hvis det kommer inn bestillinger på samme produkt. Jeg vil gjøre mitt beste for å holde siden oppdatert ved å fjerne/merke hva som er solgt. Skulle dette skje vil du selvsagt få beskjed så raskt som mulig og da få mulighet til å velge hva du gjør videre(endre, slette bestilling, ta hva som er).

Om det skulle være noe du lurer på men som jeg har glemt å nevne, så skriv en kommentar med spørsmålet ditt under her eller skriv det i det åpne feltet på kontaktskjema/bestillingen.

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: