hvem og hva

Du vil nok ikke finne svar på verdensproblemer, ei heller mye om mote og stil da jeg er mest opptatt av å skrive om livet i hverdagen, litt om både opp og ned og mye om Gud og tro. De to viktigste tingene i livet mitt er Gud og de to guttene mine, de er verdens beste! Dette er også de ting som tar mesteparten av tiden min.

Jeg heter Tone Cecilie Oliversen og ble født en av de siste vårdagene i 1975. Jeg har bodd litt forskjellige steder men er tilbake til oppvekststedet Vennesla. Tidligere jobbet jeg som pedagogisk leder i barnehage men har siden jan.2007 gått hjemme pga ME, noe som har skapt en litt spesiell familiehverdag for meg og guttene mine.

Selv om hver dag er en kamp å komme igjennom, vil du nok ikke finne mye sutring- hva hjelper det? Hver dag kommer med sine egne velsignelser og utfordringer, slik er livet… og jeg tror på en Gud som elsker den enkelte og på en personlig måte er tilstede og deltakende i våres liv. Han har lovet å være med i regn og sol, opp og ned, og Han er tro mot sine løfter! Derav undertittelen ‘en enslig mamma og en trofast Gud’

Ta gjerne motet til deg og kontakt meg hvis du har kommentarer, spørsmål, ønsker for hva jeg kan skrive om eller rett og slett bare ønsker å opprette kontakt/ å dele noe med meg utenfor alles øyne. Du kan maile meg på:
jesuskvinne(at)gmail.com 
eller fyll ut skjemaet i bunnen så kommer jeg tilbake til deg så fort jeg kan.
Kommentarer og tilbakemeldinger ønskes velkommen med åpne armer så lenge de leveres i en høflig og respektfull innpakning. Er mottakelig for både positivt og negativ kritikk, for: Hvordan skal man kunne endre seg og utvikle seg videre hvis andre alltid sier alt er bare bra?

Du finner meg på Youtube og Godtube. Selv om jeg ikke er skrivende/deltakende aktiv der for tiden, ligger endel av tidligere lagde videoer fortsatt ute. Jan 2012 opprettet jeg en ny blogg («Ett ord for dagen») hvor det postes bibelvers etterfulgt av noen linjer til oppmuntring, ettertanke osv. Utenom det skrev jeg i noen år fast i Filadelfia Vennesla sitt månedtlige menighetsblad  (flesteparten av disse innlegg finnes i kategorien Innsyn). Jeg har også skrevet manus til en advendtskalender («Adventsmysteriet») som kanskje blir vist på en kanal du har en gang i tiden, kanskje.
Jeg fikk æren av å være gjest i et program som heter «Med Gud i hverdagen» på kanal10Norge med sendestart høsten 2013, delen jeg er med i kan sees på slutten av dette innlegget.

rettigheter og «legal stuff» som kanskje bør nevnes 🙂
Jeg skriver under noe jeg har merket (F) som står for «Freely received Freely give», ett prinsipp vi finner i Bibelen uttalt av Jesus. («For ingenting har dere fått det, for ingenting skal dere gi det videre» Matt.10:8). Dette gjelder siden jeg skriver mest om praktisk kristenliv i hverdagen og har ingen rettighet på hva Gud har gitt meg. Forutsetning for å bruke hva som er skrevet er at det brukes som det står (du har ikke lov til å endre noe), at det opplyses om forfatter  og at det linkes til aktuell bloggpost/bloggen. Har jeg tekster fra andre, merker jeg dem så godt jeg kan, ved ukjent forfatter oppgis dette. Respekter andres rettigheter.

Om evt bildebruk, mye er fritt materiale fra ulike sider på nettet (jobber med å få ny rutine på merking, men tar tid etter sammenslåing av to blogger). MEN: Jeg har også mange bilder hvor jeg har kjøpt rettighet til bruk. Vennligst ikke kopier/last ned bilder.

FØLER NOEN SEG TRÅKKET PÅ ELLER AT JEG HAR BRUKT MATERIALE URETTMESSIG, VENNLIGST TA KONTAKT SÅ JEG KAN RETTE PÅ DETTE (korrekt merking, lenker, fjerning ol og stooor unnskyldning)

INGEN VOKALER ELLER KONSONANTER ER MED VILJE SKADET UNDER ARBEIDET.
Det er til tider overforbruk og/eller feil bruk i forbindelse med tegnsetting- dette er ikke gjort for å skade noen ‘tegnsymboler’ men gjort med viten og vilje for å fremheve en mening el.l eller rett og slett bare gjort i vanvare

kontakt-skjema til bruk ved ulike henvendelser

5 kommentarer om “hvem og hva

Legg til din

  1. Takk så mye!
   Vært innom deg noen ganger og det er alltid noe som gir ett smil eller setter tankene i gang! Håper du får ei god tid framover!

   1. Det var fint å høre!
    Jeg liker at dem som leser hos meg ikke bare fylles av alvor, men også fanger opp morsomme episoder eller ironisk blikk. Det finnes der.

    .. men plutselig har du skiftet design.. litt forvirret her..

    1. Jeg overlever med bla.a hjelp av en god dose galgenhumor! Pleier si jeg kan ikke legge meg ned å dø, det gjør hvertfall vondt etter hvert! Selv om det er mørke dager må man ikke glemme hvor deilig solskinnet er!

     Jeg ville bare prøve noe nytt siden jeg hadde hatt den andre lenge, men er nok en stoor mulighet for at det går tilbake! Den gamle er litt mer meg! 😉

     1. Mye mer særpreg på den forrige varianten og den passer med avataren også.

      Forandring fryder.. en stund 😉

      Selvironi og overdrivelser kan være gode virkemidler for å få fram poeng. Jeg pleier å dramatisere hvordan kroppen bestemmer over meg (viljen), noe som blir forstått av selv små barn. Humor er viktig. Vi må ikke ta oss selv så alvorlig at vi ikke finner det rare og snodige mer.

      Ønsker deg en god helg!
      Snakkes.

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: