Oppvarmingssiden :)

Det er med stor glede jeg inviterer deg og andre lesere til å sammen med meg være med å hjelpe noen av «de minste» i verden. Denne gangen vil overskudd og litt ekstra gå til Shangazi ➡️ arbeid med å hjelpe funksjonshemmede barn i slummen (og deres familier) i Kenya. Mer om dette når jeg er klare til å ta avspark 😃

Det blir lagt ut endel håndarbeid for salg. Prisene vil være garnkostnader + et lite tillegg som vil merkes med (+beløp). Alt overskudd (=tillegg) og 20% av kostnadene vil gå til Shangazi. Mer om det praktiske kommer snart.

Jeg forteller om dette ut nå- selv om ikke alt er klart- slik at dere vet hva som snart kommer. Under er bilder av noe av hva som vil legges ut for salg. Og du, jeg vil alle skal ha mulighet til å være med å hjelpe, så om du føler økonomi stopper deg så vær så snill å ta kontakt! Vi lager en avtale som passer deg, om det er utsetting av betaling, dele opp betalingen eller å bli enige om en spesialpris. For meg er det viktig at alle som vil får muligheten til å hjelpe og jeg vet innmari godt hvordan det er å vri på tikroninger for å i alle fall kunne hjelpe litt. Jeg vet det er ubehagelige å si slikt, men vit at jeg vet og forstår og at det vil bli mellom deg, meg og Gud. Litt mer om dette også senere. Nå til en liten snik-kikk på hva som kommer!

18 stk TOVA sitteunderlag
Babysett i bomull med teppe, lue, sokker
4 gensere, 3 i bambus/bomull og 1 i baby-merinoull
Grytekluter

Og mere til, holder fortsatt på med å ta bilder, mål og andre forberedelser. Følg med, følg med 😃🤩

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: