7. desember

7-desI går gikk jeg og småfrøs på beina nesten hele dagen, så derfor måtte jo dagens kalendergave bli ett par med korte raggsokker 😉
De er strikket i et garn som er litt tykkere enn vanlig raggegarn og er gode på (sier hvertfall yngstegutt som har 2 lignende par, og han liker ikke raggsokker til normalt). Størrelse 37-40.

Fyll ut og send inn skjema innen kl 24 for å være med i trekningen som er i løpet av morgendagen.
Må du ha en herlig dag!

Dagens utfordring må dermed bli noe som varmer: Hvorfor ikke sende en sms/mail til en av dem du ikke har sett på ei stund, men har tenkt på jamt og trutt?

4 kommentarer om “7. desember

Legg til din

  1. Hei kjære ukjente venn Cecilie ❤ Jeg mottok i dag den fantastiske gave, de nydeligste sokker, tusen hjertelig takk! Det varmet mitt hjerte, og så lekre da 😉 Vet ikke helt om det er her jeg skal skrive synes det er litt vanskelig å finne frem. Igjen hjertelig takk, også for ditt varme hjerte. Klem fra Kari

   1. Hei Kari!
    Så lenge du ser et kommentarfelt er det bare å skrive der, jeg får jo beskjed om kommentarer uansett. Kan skjønne at det er litt vrient å finne ut hvor man skal hva, det er så forskjellig på de ulike plattformene folk bruker til bloggene sine.

    Og så kjekt at du ble glad og likte gaven, og takk for at du deler gleden med meg, nå ble jeg glad!
    Du vet, hovedhensikten med adventskalenderen er å glede noen av dere dyrebare som titter innom, men jeg får jo rikelig med glede tilbake selv også 🙂 Det er vel slik det oftest er når vi velger andre, vi blir glade av det selv.

    Håper du har hatt en adventstid som ikke bare har bragt mer enn nok å gjøre, men også har gitt rom for ettertanke, fellesskap og glede.
    Du er dyrebar! Guds fred og velsignelse.
    Klem fra Cecilie

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: