Praktisk info

IMG_20171205_201806.jpg«Spre litt juleglede» er navnet på årets (2017) adventskalender på bloggen.

Tidligere har jeg skrevet litt om betingelser for å delta i kalendere i et innlegg, men tenkte det var greit å samle alle praktiske opplysninger på en side.

Hver dag fra 1.-24. desember legger jeg ut bilde av en gave du kan være med i trekningen av. Alt er hjemmelaget, og selv om det kanskje ikke er bønn i hver maske, så er det masse omtanke og ett og annet hårstrå 😉

De dagene det er noe du kunne tenke deg selv, eller for å gi videre, gir du meg beskjed om at du vil delta i trekningen av dagens gave. Dette kan gjøres på litt forskjellige vis: Du kan legge igjen beskjed i kommentarfeltet, du kan sende inn skjemaet som er ifm beskrivelse/bilde av dagens gave (og det er bare jeg som kan se disse skjemaene) eller du kan legge igjen kommentar eller sende melding på bloggens facebook-side.

Dagens gave offentliggjøres ved midnatt hver dag og du har frem til kl 24 med å gi beskjed. På toppen av bloggen finner du noen linjer med flere ulike titler, dette er sider på bloggen. Den ene har navnet «Spre litt juleglede»- adventskalender 2017. Holder du over denne vil det droppe ned en oversikt med de ulike datoene som er lagt ut, klikk deg inn på den aktuelle og du kan der se hva dagens gave er og gi beskjed hvis du vil delta. Dagens gave offentliggjøres også på facebook, det blir litt ulikt klokkeslett avhengig av hva som skjer her i huset, men det skal alltid være publisert innen kl 15. Følger du bloggens fb-side så vil du automatisk få det opp på startsiden din, hvis du ikke følger, må du selv ta turen innom for å sjekke.

Betingelser:
Det er kun to betingelser for å delta:
1. Du må ha en adresse på planeten vi kaller jorden som evt gave kan sendes til (så om det er Norge, Asia, Afrika eller annet har intet å si, jeg sender overalt).
2. Du må gi beskjed om at du ønsker å delta i dagens trekning på en av måtene beskrevet over.

Jeg har satt en 3. «betingelse» som frivillig- men dette er mer en oppfordring og utfordring enn en betingelse, for det er helt og holdent frivillig.
Jeg oppfordrer de som trekkes ut som vinnere til å tenke seg ut 3 personer som de selv kan «spre litt juleglede» videre til. Vinner du, håper jeg du tar utfordringen!

Kort fortalt: Du trenger IKKE like, dele, følge eler noe slikt for å delta i kalenderen, du trenger kun å gi beskjed om at du ønsker å delta.

Vinnere offentliggjøres i innlegg på blogg og fb dagen derpå, i tillegg er det en egen side der navn på vinnere legges ut etter som de trekkes. (siden finner du ved å holde over tittelen i toppen og bla ned til der det står vinnere, som er siste punkt på lista)

Hvorfor gjør jeg dette?
Jeg gjør det IKKE for å få flere til å lese bloggen eller skaffe meg følgere, da ville jeg satt helt andre betingelser- jeg gjør det i hovedsak av to grunner:
1. Jeg ønsker å gi tilbake til faste lesere og andre som skulle droppe innom.
2. Jeg ønsker å spre litt glede rundt meg, og med en kropp som begrenser til de grader, så er dette for meg en god måte å gjøre det på.

Så, vil du være med så gi beskjed! Og skulle du vinne så håper jeg at du tar utfordringen og å spre litt juleglede videre til andre også! Gledelig om du forteller andre om kalenderen (hvis du ikke frykter mindre vinnersjanser for deg selv da 😉 ), men du må ikke.

Ønsker alle ei god adventstid. Guds fred og velsignelse

 

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: