Adventskalender 2016

I 2014 hadde jeg adventskalender på bloggen og dette ønsker jeg å gjenta også dette året (2015 hadde ikke fordi jeg hade bloggpause).

Adventskalenderen er fylt opp med hjemmelaga ting som er av både det praktiske, det varmende og det pyntende slaget. Hver dag kommer det til å legges ut bilde og forklaring av den dagens kalendergave og det vil også være et skjema der som du fyller ut hvis du ønsker å delta i trekningen. Helt oppe på venstre side ser dere at det står adventskalender, og holder dere pila over tittelen ser dere at det kommer opp to undersider. Holder dere igjen over adventskalender 2016 kommer det opp en ny kolonne der det hver dag legges ut en ny side med dagens gave og oppfordring.

Betingelser for å delta:
La oss først si hva du ikke trenger å gjøre: Du trenger ikke like innlegg, kommentere, følge bloggen eller dele innlegg/blogg med noen som helst. Hva du må er:
1. Ha en adresse på planeten jorden som evt gave kan sendes til.
2. Gi beskjed om at du vil delta i dagens trekning ved å fylle ut et skjema med navn og adresse.

Det er kun jeg som ser disse skjemaene, de blir ikke offentliggjort på bloggen. MEN: Jeg vet at enkelte ikke er fortrolige med at deres fulle navn legges ut på nett (selv om det er fordi de har vunnet noe), og derfor kommer det til å være en ekstra linje hvor du kan skrive inn «offentliggjort navn» (f.eks. et kallenavn, brukernavn eller fornavn og første bokstav av etternavn).

Annet praktisk:
* Dagens gave legges ut på siden som beskrevet over rett etter midnatt. Det vil i løpet av dagen komme et kort innlegg på bloggen med påminnelse om dagens kalendergave. (dette fordi sider som blir lagt ut ikke sendes ut til mail-listen, kun innlegg)
* Det er mulig å melde seg på dagens trekning til klokken 24, skjema som kommer inn etter dette er ikke med.
* Det vil bli foretatt trekning påfølgende dag og navn legges ut på egen side og også offentliggjort i det korte innlegget.
* Gaver sendes/leveres ca 2 ganger pr uke
* Det er foreløpig ikke mulig å melde seg på trekning på alle dager under ett, du må fylle ut skjema for hver dag (men da kan du jo velge og vrake som det passer deg og ikke sitte igjen med noe du absolutt ikke vil ha).

Kalenderen har fått navnet «hvorfor ikke?» og lurer du på hvorfor det, så kan du lese mer om det HER

2 kommentarer om “Adventskalender 2016

Legg til din

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: