ordet står fast for evig

«Gresset tørker bort, og blomstene visner, men ordet fra vår Gud står fast for evig.» (Jes.40.8)

«Himmel og jord skal forgå, men Mine Ord skal aldri forgå.» (Mark.13.31)

Gud er ikke menneske som vi er, Gud er Gud! Det er flere sider ved akkurat det, men her bare noen korte momenter om hva det har for å å si iforhold til det skrevne ord.

Gud sier ikke noe Han ikke mener, har Han sagt det så er det slik. Gud gir ikke løfter uten å mene å oppfylle dem. Han gir ikke løfter om gode ting for å smiske med oss og få oss på lag, men fordi Han elsker oss og vil i alle ting hjelpe oss og sørge for oss. Han gir ikke gode løfter for å late som om Han bryr seg og vise seg fram for andre. Han gir bare løfter Han vil gjennomføre. Har Gud lovet noe, vil Han holde det.

Gud forandrer ikke på ordet etter dagsform og humør, vi kan stole på at Han alltid er den samme. Uansett hvor vi feiler eller hva vi feiler med, er Gud nådig og kjærlig. Han vil fortsatt holde sitt Ord til oss, Han vil ikke holde tilbake det som er lovet, men vi selv kan stenge for det ved å ikke ville omvende oss, ikke ville gå Guds vei. Men da er det vi, og ikke Gud, som «svikter»

Gud er over alt og alle og den som har kontrollen, det betyr også at gir Gud ett løfte så kan det stoles på uansett hva som skjer eller kommer inn i omstendigheter eller liv, ingen av disse ting vil stoppe Gud fra å la Sitt Ord ble virkelighet i våre liv. Det finnes ikke omstendigheter som er umulige for Gud, det finnes heller ikke mennesker som er for langt ned eller ødelagt til at Han kan hjelpe dem og redde dem opp av graven, til at Han kan lege, gjenopprette og istandsette dette mennesket til Hans ære og andres gagn.

Ordet gjelder alle Guds barn, det er ikke forskjellsbehandling hos Gud. Det er ikke slik at en pastor automatisk blir mer velsignet enn en husmor, eller at en omreisende evangelist får oppfylt flere av løftene enn en industriarbeider. Ei heller forskjell mellom ung og gammel, menn og kvinner, gift eller ugift og selvsagt spiller heller ikke språk, hudfarge, nasjonalitet, rase, utdanningsnivå eller slike ting inn i bildet- Gud har gitt sine løfter til alle sine, og alle Hans vil se dem komme til live hvis de lever etter Guds ord om ett gudfryktig og overgitt liv.

Guds Ord står fast for evig og det gjelder alle Hans. Gud gjør ikke forskjell på mennesker og det er heller ingen ting som er umulig for Gud, så våre ødelagte liv eller umulige omstendigheter stopper ikke Gud fra å la sitt ord, sine løfter, bli virkelighet i våre liv. Har Gud sagt det, så er det sånn!!! Men vet du hva Gud har sagt? Kjenner du Guds Ord?

Kjære Gud, takk for at ditt ord står fast for evig og at uansett hva som skjer kan jeg stole på at det vil bli virkelighet. Mine omstendigheter vil aldri stoppe ditt ord fra å være levende og virkekraftig i mitt liv, det vil alltid gjøre det det er sendt for. Styrk troen og tilliten til Degog Ditt Ord i mitt hjerte! I Jesu Navn, Amen

for evig og alltid ditt ord står fast

dine løfter ei blekes av tidens tann

i tillit til  løftet mitt hjerte stilner

for Du, min klippe og festning er

En kommentar om “ordet står fast for evig

Legg til din

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: