50 ting jeg savner

 1. Tenk å kunne leke med guttene
 2. Tenk å kunne le som jeg pleide
 3. Tenk å kunne stå dobbelt på toppen av en bratt bakke med melkesyresmak i munnen
 4. Tenk å kunne jobbet
 5. Tenk å kunne gått på et møte i menigheten
 6. Tenk å kunne spilt fotball
 7. og hoppet i trampolina
 8. Tenk å ikke måtte holde seg i rekkverket når man gikk ned ei trapp
 9. Tenk å ha en dag uten hodeverk
 10. og verk i muskler og ledd

tenk om jeg kunne fullført lista med 50 ting jeg savner å gjøre,
ting som før var en selvfølge,men som nå er uoppnåelig pga sykdom…

Men jeg kan i alle fall:

 1. se guttene smile og høre dem le
 2. kjenne veldig godt at jeg lever
 3. glede meg over å ha hva vi trenger
 4. tenke at det er viktigere for guttene å vite at jeg er der for dem, enn det at jeg kan gjøre alt
 5. glede meg over venner og familie
 6. være takknemlig for hjelp, godhet og omsorg
 7. gjøre det beste ut av hva vi har i stede for å tenke over hva vi kunne gjort med hva vi ikke har
 8. smile til både gutta, sola (ehh… regnet) og alle de vi møter
 9. si hei med et smil og tenke at jeg orket i alle fall det, selv om jeg ikke har krefter til å snakke med deg
 10. si (skrive) til deg at du er spesiell og verdifull og at ingen er som du. Jeg håper virkelig du har det godt og at gode dager og opplevelser, varme ord og klemmer, ekte oppmuntringer og omsorg vil komme deg rikelig til del i tiden som er foran oss

det kan jeg i alle fall orke og det vil jeg ta med meg som et pluss i boka, i stede for å sette et minus fordi jeg ikke orket listen over de 50 tingene jeg savner å gjøre

God helg til deg og alle du har kjær! Ta godt vare på deg selv 🙂

11 kommentarer om “50 ting jeg savner

Legg til din

 1. Det er mye man kan glede seg over når man tenker etter,med sykdom i bildet er det viktig å se på det som er positivt og det klarer jo du. Jeg har tengt mye i samme baner,og er takknemmelig for at det ikke er krig, sult, flommer og jorskjelv her jeg bor, så ja man kan sannelig ramse opp mye som overskygger sykdommer og plager man har. Vi har jo også håpet i Jesu sår om helbredelse, ikke alle har det, for ikke alle tror. Vær velsignet Cecilie, 3 Joh1: 2 Min kjære, først og fremst ønsker jeg at du får være frisk og ha det godt, like godt som du har det åndelig.

 2. hmmm…herlig innlegg…det gjør inntrykkk å se hvordan du klarer å se positivt på livet på tross av alt. Jeg heier på deg og er så gla du finns. Jeg tror du utgjør en stor forskjell bare ved å være du!!

  1. Takk for oppmuntring og støtte, gjør godt! Det er alltid noe som er positivt. Og selv om man enkelte dager må kikke litt bedre etter for å finne det, er det der!

   Ønsker deg en dag full av gode øyeblikk, med latter og smil. Guds fred og velsignelse til deg, du er dyrebar!

   1. Herren vil utruste deg, gi deg fornyet kraft i kropp og ben, du vil ikke lenger stå med din smerte, for Herren vil fri deg ut av det. Du skal ikke lenger være bundet under sykdom, du er frigjort i Herren Jesus Kristus navn og jeg befaler at i jesus navn så skal du være frisk. Ta imot denne velsignelsen og pris Gud med ditt hjerte som Herren har lagt i deg.
    Den Hellige Ånd vil være hos deg, møte deg og veilede deg gjennom en ny epoke i Livet ditt, tro på meg sier Herren din Gud, sett din lit til meg sier Herren din Gud. Jeg gir Liv og fred, legedom og kjærlighet, jeg vil ikke at noen av mine barn skal lide, jeg frir deg ut i jesus Kristus navn.

    Stol på dette budskapet til deg. Gud velsigne deg.

  1. Begynner å få god trening i å se det gode mellom det vonde 😉
   Det er ikke alltid like lett, men det er et valg vi tar. Og hvis vi «øver oss opp» i takknemlighet, vil vi nok etter hvert ha lettere og lettere for å verdsette alt det gode vi tross alt har (noe som igjen tar litt av brodden av det vonde). Skatter skjult i mørket!

   Ønsker deg ei riktig god helg skjønningen, må glede, styrke og omsorg bli deg rikelig til del!
   Guds fred og KLEM 🙂

 3. En ting jeg savner…
  at verden kunne være mer rettferdig – på alle mulige måter.

  Men en ting vi kan…
  gjøre vårt for at verden skal bli litt mer rettferdig.

  En ting til jeg savner…
  at verden kunne bestå av mindre lidelse båder for mennesker og for dyr.

  Men en ting vi kan gjøre…
  hjelpe og trøste hverandre. Si vi er glad for at akkurat du er til, og at du er
  uendelig verdifull.

  God helg C – sender varm energi til deg.

  1. Vi kan alle være med på å gjøre verden til et litt bedre sted for noen. Det er så utrolig viktig at vi gjør hva vi kan utfra våre forutsetninger, om det er smått eller stort. Hva vi føler er smått kan forandre dagen og livet for andre, nettopp fordi vi tok tid og brydde oss (og da er det egentlig riktig så stort).

   God helg til deg også Frode, må den bli fyllt med mange gode stunder, glede og latter 🙂

 4. Hei Cecilie!

  Jeg ville gjerne legge til et nytt punkt over ting du kan:

  11. ta imot Guds velsignelse fra de av oss som er innom bloggen din daglig, eller av og til, og som kjenner på det du har fått av Gud og som du så villig deler med oss andre, enten det er «ett ord om dagen» eller innlegg fra hverdagen din.

  Vi setter veldig stor pris på deg, takker Gud for deg, og ber om at Han skal bære deg gjennom de dagene som er tunge. Vi forstår ikke hvorfor du må gjennomgå det du gjør, men du skal vite at du er en velsignelse, trøst og hjelp for andre gjennom bloggen din!

  broderhilsen Ingar

  1. Hei igjen Ingar!
   Jeg er utrolig takknemlig for kommentaren din, den snudde kvelden/natta fra tung til god. I tillegg til en veldig dårlig dag med kroppen i går, kom det seilendes en god del andre ting også utover kvelden. Kjente meg en smule nede… og så kommer den herlige kommentaren din og bryter alt det vonde!

   Som innlegget viser, jeg blir stoppet både i hode og kropp, men velger å se det gode vi har. I går var det nok til å finne glede og takknemlighet, men ikke til å løfte byrden av «det tunge trykket» bort, men det forsvant som dugg for sola etter å ha lest de gode og varme ord du delte. For meg var det himmelsendt oppmuntring og styrkende omsorg.

   Ville bare si tusen tusen takk i full fart før jeg måtte videre inn i morgenes gjøremål.
   Guds fred og velsigelse
   ~ Cecilie ~

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: