Dager med både latter og gråt

Jeg lever, ja det er faktisk sant! Og jeg har heller ikke gitt opp bloggingen, det er bare blitt trykket på pauseknappen siden hverdagen er travlere enn normalt. Her er lenke til ett innlegg som akkurat er postet på den andre bloggen.

Source: Dager med både latter og gråt

Og bare så det er sagt: Jeg leser alt av kommentarer og jeg ber for de av dere som spør om det og mange andre av dere også. Du dyrebare, gi ikke opp, Gud har oversikten og kontrollen- selv om du kanskje ikke ser det- og han vil vende hva som er ment for ondt til noe godt.

 

 

2 kommentarer om “Dager med både latter og gråt

Legg til din

    1. Kjære Pam,
      var litt forunderlig dette. Jeg har akkurat sittet og tenkt på da Jesus sa til Peter at Satan ville prøve han, men når han kom tilbake skulle han styrke brødrene. Peter fikk ord direkte fra Jesus, mens de andre ti disiplene skulle bli styrket gjennom Peter. Vi får hjelp for å igjen kunne hjelpe andre, vi blir trøstet for å kunne trøste andre. Er det ikke ofte slik det er, at når vi trenger et ord fra himmelen så kommer det oftest gjennom andres gjerninger eller ord? Dine ord ble hvertfall en bekreftelse for meg at tankene jeg gikk med var det noe riktig i.
      Må du finne hvile i Herrens favn og husk; han har både oversikten og kontrollen. Kjempeklem

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: