Lite kan være mye

De siste dagene er det igjen kommet påminnelser om noe som er viktig: Lite kan være mye. Det er ikke hva vi gjør med hva vi skulle ønske vi hadde som er viktig, men hva vi gjør med hva vi har.

Noen har mye og kan gi mye, både fysisk, praktisk og økonomisk, og enkelte av disse vil ikke savne noe av det de har gitt bort heller. Så er det de som har litt ekstra både av tid, penger og krefter. Når disse gir av seg selv og hva de har, sitter de fortsatt igjen med det nødvendige, men ikke særlig mer. Så er det en annen gruppe, og det er denne jeg er blitt minnet om å dele en påminnelse til. De som ikke har overskudd på noen kanter og ikke har så mye å gi videre til andre. Er du en av disse så husk at selv om det i det synlige kan se smått ut det du gjør og gir, så er det IKKE det, verken for deg eller for Gud.

Noen gir av sin overflod, men det er også disse herlige sjelene som gir selv om de egentlig ikke kan. De velger å gi, gjøre og strekke seg litt ekstra og ofrer av hva de selv kunne trengt for at andre skal ha det litt bedre. Dette er stort, veldig stort! Og tro meg, det runger høyt inni himmelen.

En 100-lapp gitt av det nødvendige er mer enn 10 000 gitt utav overflod.

Og jeg vet det føles og oppleves ikke slik ut… det føles smått ut å bare kan gi en dråpe, å bare kan sende et kort, å bare kan gi en klem og et varmt ord, men det er ikke. De små tingene vil kanskje ikke nå så langt i det synlige, men i det usynlige er de store ting som skaper forandringer.

Skulle du være skrapet fant på penger, helse, overskudd og annet, men føler at hva du har er for lite, ikke la det stoppe deg. Bruk hva du har og det er mer en godt nok. Din klem, dine gode ord, dine kroner, dine småkaker, din hjelp, dine varme og hjertedype bønner er viktige, store og virkningsfulle.

Ikke la mennesketanker om at det må være stort for å telle stoppe deg, ikke la løgntanker om at det er for lite til å bety noe stoppe deg, la Guds Ord styre deg- og husker du hva Jesus sa om den fattige enka som gave de siste ørene sine? Hun gav mer enn den rike, for den rike gav ut av overfloden sin mens hun gav alt hun hadde.

Ikke alle mennesker vil se og verdsette ditt offer, men Gud både ser det og verdsetter det høyt.

*****

dav
dav

Gratulerer til Astrid som ble vinner av det tova sitteunderlaget.

Dagens gave er en 5-pk hekla sølvstjerne,
for mer- og påmelding- se HER

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: