Takk for stjernehimmelen dere gav

Noen uker og måneder er av det slag man håper man aldri opplever igjen, og slik var de tre første ukene av denne desember for meg. Jeg gikk inn i måneden med mot og håp om gode dager, men lite visste jeg om hva som skulle komme. Det har ramlet inn med utfordringer, tunge og vonde beskjeder og ting som plutselig måtte gjøres (uansett hvor godt jeg hadde forberedt meg for å slippe det).

Midt i hele greia satt jeg som et slakt i sofaen siden jeg akkurat hadde kommet hjem fra en noen timers lang tur og jeg var noen etasjer under helt tom følelsesmessig og fysisk, og da raser det inn med ubehagelige og frustrerende mailer. Jeg håndterte det ved å ikke forholde meg til menneskene som hadde sendt det, for hva som romsterte inni meg var ikke tanker og følelser jeg ønsket å leve utfra. Jeg visste at jeg trengte tid og jeg sukket til Gud om styrke, trøst og visdom- for jeg vil ikke handle utfra sure, nedtrykte og bitre tanker. Men de dårlige beskjedene var ikke oppbrukte, det kom flere i dagene som lå foran.

Hva som også kom i dagene som lå foran var flere hyggelige, varme og oppmuntrende beskjeder, kommentarer, mailer og annet fra dere som leser en eller begge bloggene. Det var dager flere kom inn, mens andre dager var det stille. Men hver av de små beskjedene ble som en liten stjerne på en mørk himmel for meg og i løpet av tiden som var igjen mot julaften fikk jeg en hel liten stjernehimmel. Og det ønsker jeg å takke dere for. Takk for at dere tok tid til å sende meg noen ord, hver beskjed var som et lite lys av omsorg og jeg er så takknemlig til dere for at dere gav meg min egen private stjernehimmel.

Jeg hadde tenkt å avslutte året med å kun gi en reblog av et tidligere innlegg som setter fokus på nettopp det å si takk til mennesker som gjør en ekstra innsats, men jeg måtte jo bare takke dere!!! Like viktig som at vi oppmuntrer hverandre til å gjøre godt og å vise omsorg, er det at vi oppmuntrer og minner hverandre om å uttrykke takknemlighet til mennesker vi verdsetter.

Takk for alt godt dere har gitt inn i mitt og guttenes liv i året som har gått, dere har bragt styrke til å fortsette, oppmuntring i tunge tider og omsorg som jeg sårt har trengt oppi alt som har skjedd. Dere er dyrebare og jeg er så takknemlig for dere og omsorgen deres.

Med ønske om et godt og rikt velsignet nytt år fra Cecilie

Her er lenke til innlegget jeg egentlig hadde tenkt å poste:
Takk for alt du er og gjør

3 kommentarer om “Takk for stjernehimmelen dere gav

Legg til din

 1. Kjære gode venn!
  Tenkjer på deg, du har satt dine gode spor i livet mitt! Det varmar å ha ha ein venn som deg sjølv om vi aldri har møttest. 🌹
  Vondt at du har utfordringer som tyngjer deg.
  Ynskjer deg og dine eit Velsigna godt nytt år! ❤ Klem frå Sigrid

  1. Ville helst ønsket deg bare godt, men vet jo at det er et umulig ønske, så derfor ønsker jeg deg overvekt av alt som gleder, varmer og oppmuntrer.
   Du er dyrebar for meg.
   Varm klem

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: