Skapt til gode gjerninger i Jesus Kristus

 

Gratulere med din dag.

Fikk tanker at du sto der elegant og løste et problem (lite)

Rett etter dette kom det et kjempe problem,

du stod fast uten å rikke deg og løste dette problemet like elegant.

 

Du er en overvinner,sånn e det bare

Glad i deg

Storklem fra Terje

En kommentar om “Skapt til gode gjerninger i Jesus Kristus

Legg til din

  1. jeg satt og klødde meg i hodet (ikke bokstavelig men tankemessig) for å finne ut hvorfor har jeg dette innlegget her og med den tittelen? Passet liksom ikke helt sammen, eller? Så kom jeg på det, med hjelp av titlene til innlegg foran og bak at «åhh… det var jo en av de bursdagshilsningene jeg fikk det året». Jeg ønsket meg at kjente ba for meg og søkte Gud om noe for meg, dette er en av den.

    I dag søkte noen på ordene i tittelen, dermed kom denne opp på oversikten min over innlegg andre hadde besøkt i dag. Hvem du enn er; TAKK for at du bragte dette fram for meg! Det er utrolig godt å bli minnet på hva Herren tidligere har talt til oss og vist oss om eget liv. Skulle du lese dette en eller annen gang, TAKK og Guds fred og velsignelse til du!

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: