Guds Farshjerte banker for deg!!!

Guds Farshjerte           banker for deg!!!

Gud er vår Far! Hvilke mektige ord og hvilken mektig sannhet! Men skjønner vi det? Har vi virkelig kjent det i våre hjerter? Kan vi leve våre liv i hverdagen med vissheten om at Gud elsker oss for den vi er her og nå?  Ikke for den vi selv ønsker å være eller bli…

Jeg liker ikke alltid meg selv- det skal jeg være den første til å innrømme. Jeg liker ikke alltid hvordan jeg reagerer på mennesker og hendelser i mitt liv, jeg liker ikke å se at jeg stadig feiler i tanker, ord og gjerninger…Jeg vil helst være en ’bedre meg’. Hvordan er det da mulig for Gud å elske meg slik jeg er….

Men her er Gud både mektig nok og nådig nok til å komme meg i møte-  nettopp fordi Han er min Far! Han er den beste pappa’n som finnes. Hans kjærlighet til meg tar ikke slutt fordi om jeg gjør en feil eller ti.Slik min kjærlighet til guttene mine ikke tar slutt selv om de er sinte, grinete eller slår lillebror/storebror eller sier mamma ikke er deres beste venn lenger! Jeg elsker dem uansett- fordi de er mine! De er mine nydelige gutter, mine velsignelser, mine barn! Jeg elsker dem fordi de er!

Gud er den beste pappa som finnes og Han ønsker å ha ett far/barn forholdet med den enkelte av oss. Han ønsker å dele sitt hjerte og sin kjærlighet med oss. Han lengter etter fellesskap med oss.  Når jeg kommer til Ham er det alltid Han som har ventet på meg! Jeg kjenner ikke alltid konkret Hans tilstedeværelse, men jeg VET Han er der. Han er der for meg!

Han lengter etter å dele sitt hjerte med meg! Han elsker å overøse meg med sin kjærlighet og omsorg, men ny innsikt og forståelse, med ny kraft og velsignelse, men veiledning og formaning, med legedom og gjenopprettelse og mye mye mer! Hans planer for meg er gode! Han gir håp om en bedre framtid! Han bærer i tunge tider! Han hjelper meg opp på beina igjen etter jeg har falt og Han er trofast og svikter meg aldri! Jeg kan svikte Ham, men Han svikter aldri meg!

Vi sitter alle med erfaringer som er ikke bare gode. Noen har mest gode opplevelser og erfaringer, mens andre har ikke dette. Enkelte har nesten bare negative erfaringer. Men for oss alle gjelder det samme- Gud er Gud, han er ikke menneske slik våre jordiske fedre- og mødre- er. De har trådd feil og gjort mot oss ting som vi opplever som vonde og såre, nedgraderende og skjemmende, de kan ha tråkket på både vårt selvbilde, selvverd og selvtillit…. men de er mennesker.

Gud er Gud. Og Han er den beste pappa’n som finnes. Han vil aldri gjøre noe mot deg som ikke er til det gode. Han vil alltid elske deg. Han vil alltid være der for deg. Han vil alltid ønske å dele sin kjærlighet med deg. Han lengter etter å hjelpe deg i din hverdag, med dine tanker og følelser, med å lege dine sår og Han lengter etter å være din Far, din pappa!

Hør hva Han sier:

Jeg skal være deres Far, og dere skal være mine sønner og døtre… (2.kor.6.18 – 78 utgaven)

Ja, med evig kjærlighet har jeg elsket deg. Derfor har Jeg latt min miskunnhet mot deg vare. (Jer.31.3b)

For Jeg vet hvilke tanker Jeg tenker om dere, sier Herren, tanker om fred og ikke noe ondt. Jeg vil gi dere framtid og håp. (Jer.29.11)

Frykt ikke, for Jeg er med deg. Se deg ikke rådvill omkring, for Jeg er din Gud. Jeg styrker deg, ja Jeg hjelper deg. Jeg holder deg oppe med Min rettferds høyre hånd. (Jes.41.10)

For Jeg skal igjen gi deg legedom, Jeg skal lege deg for alle dine sår, sier Herren. (Jer.30.17a)

Herren din Gud er i din midte. Han er Den Mektige som frelser. Han skal fryde Seg over deg med glede! I Sin kjærlighet gir Han deg hvile. Han fryder Seg over deg med jubel! (Sef.3.17)

Han elsker deg! 

Må du oppleve Guds kjærlighet til deg
Slik ett barn omsluttes av sin mors kjærlige armer når det sitter i hennes fang 

Må du oppleve gleden og varmen i Hans nærhet
Slik ett barn ser det i sin mors øyne når vårens første blomsterbukett overrekkes 

Må du kjenne Hans trøst og omsorg for deg i ditt liv
Slik ett barn trøstes og pleies når skrubbsår kommer 

Må du kjenne Hans kjærlige armer omslutte deg og løfte deg opp igjen .
Slik ett barn finner trøst og nærhet i sin mors armer og får hjelp til å reise seg opp igjen etter å ha falt 

Må du kjenne Hans ubetingede kjærlighet over og for deg- i hele ditt liv!
Han elsker deg!      Fordi du er Hans barn!      Og Han er din Far!!   

                    Guds Farshjerte banker for DEG!!!

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: