alle gode ting er tre…

okei, gjelder den for ting som ikke er så gode også? alle ikke gode ting blir noe bra? Ja det gjør det visst, hvis vi er blant Guds rettferdige (tenker på alle ting samvirker til det gode!) Jeg måtte bare smile tidligere i dag, så bredt som jeg klarte uten å få vondt da! Tre uker og en dag siden de to tenna ble operert ut, og mange vet jo jeg endte opp med skikkelig vondt… en betennelse i kjeven og sår som ikke grodde («dry socket» kalles det visst) og i dag… vel, årsaken til at jeg fortsatt har vondt er at det mest sannsynlig også er brudd i kjeven! Kan man annet enn å smile?

Og jeg har virkelig kjent meg som Guds favoritt de siste dagene! Seriøst ment altså!!! For ett år siden hadde jeg en tannlegeskrekk som lammet meg, nå springer jeg til tannlegen uten videre tanker om det! Takk Gud! Og det er Hans fortjeneste, greit det har kostet mye arbeid med tankene og masse bønn, men det er da «den fullkomne kjærlighet som driver frykten ut»! Jeg er glad for at jeg har hatt noen ekstra sjekker etter den operasjonen,  for jeg kjente frykten prøvde seg med en gang etterpå, og Gud har jammen med latt meg få hele 5 kontroller i ettertid slik at jeg nå ikke har problemer med å skulle verken til tannlege eller at jeg etter planen skal operere ut to nye om 4 uker! Som gutta sier; Jesus kan alt Han! Og det kan Han!!! Og det med favoritt, helt ærlig; siden jeg må inn så mange ganger ekstra- jeg takker Gud for at Han betaler så mye ekstra for meg, for å hjelpe meg over tannlegeskrekken- for det er Gud som må sende de midlene også, som alt annet! Og også… de  siste to gangene jeg har kjørt til byen, må gjennom 2 lyskryss- og begge gangene har jeg sagt;  Gud, jeg kunne trengt grønt lys… og begge gangene har det skiftet til grønt rett før jeg kom, slik at jeg ikke trengte stoppe opp fordi bilen foran meg akkurat kjørte ut i krysset da jeg kom opp bak den, og begge gangene var jeg siste bil over- det skiftet til gult da jeg var midt i krysset begge gangene, og begge gangene rakk jeg akkurat siste kryss også før det skiftet! Jeg takker Gud! Sliten er jeg etter alt, men Gud er med gjennom alle dager og tider! Han er sterk nok!

En kommentar om “alle gode ting er tre…

Legg til din

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: