Gud er trofast

«Through it all, You are faithful – through it all, You are strong» synges det i denne sangen. Gjennom alle ting og tider er Gud trofast og sterk. Gud har lovet å alltid være med oss, at Han aldri vil svikte eller forlate oss.

Vi opplever til tider at livet blir veldig tøft, og mange har beskrevet det med bilder fra naturen… noe vi også ser i Bibelen. Vi leser om dødsskyggens dal, stormer og ørken,  elver og vann som skyller over… årstider skifter og det er en tid for alt, både sorg og glede, både lys og mørke… men Gud har lovet å være med oss alle dager inntil verdens ende, og vi kan stole på Hans løfter. Gud er trofast, alltid- også når vi er troløse… I Jesaja 43 leser vi fra siste del av vers 1 til første del av vers 3 (altså 1b-3a)

«Frykt ikke, jeg har løst deg ut; Jeg har kalt deg ved navn, du er Min.
Går du gjennom vann, er Jeg med deg,
gjennom elver, skal de ikke rive deg bort.
Går du gjennom ild, skal den ikke svi deg,
og flammen skal ikke brenne deg.
For Jeg er Herren din Gud, Israels Hellige, Din frelser…»


Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: