å fly høyt kan være farlig…

… for om man faller treffer man bakken så mye hardere.

Ikke uventet har det sagt stopp i hode og kropp, og det kom like plutselig som det vanligvis gjør. En liten ting var dråpen som fikk begeret til å flyte over og det var tommere enn tomt i energibanken. Men når det er sagt, det er egentlig fantastisk flott at det har gått så bra så lenge! Jeg er så takknemlig for hvor fint alt har ordnet seg i forbindelse med flyttinga og jeg er takknemlig for at vi er såpass i orden som vi er.

Minsten spurte under kveldsmaten hvor lenge vi hadde bodd her og jeg svarer halvannen uke.
– Føles det slik ut eller føles det mye lenger ut?
– Det føles MYE lenger ut sier han, og jeg ser han er en smule overrasket over at det bare er gått ti dager.
– Er det fordi du føler deg så hjemme at det er slik? spør jeg.
– Ja, det er det svarer han.

Det har vært forunderlige dager der fokuset har vært mer på at det skal være godt og trygt for guttene enn å komme fortest mulig ut av esker og sekker og inn i skap og skuffer. Jeg setter meg med kaffekoppen mellom det hele og tar det ikke så tungt, hvorfor skulle jeg? Det er ikke slik at sekken plutselig får bein og går ut av huset fordi den er lei av å ikke bli pakket ut. Nei, de står der tause som graven og venter på sin tur. Ganske greie å ha med å gjøre egentlig 🙂

Kroppen har skreket høyt i endel dager og i natt merket jeg at søvnproblemene meldte seg for fullt. Det skulle ha ant meg at «baksmellen» kom nå. men hvem venter baksmell i februar? Ikke jeg i alle fall! Men slik er det. Jeg er blid og fornøyd og takknemlig for det gode. Jeg tenkte jeg skulle knipse noen bilder og vise dere det nye hjemmet vårt, men det orker jeg ikke. Jeg er glad og takknemlig, for selv om kroppen er fanget i et fengsel av manglende energi så trenger ikke sjelen og ånden å være bundet. Jeg kan ha det godt oppi det tunge og jeg kan kjenne på glede selv om smerten også er der.

6 kommentarer om “å fly høyt kan være farlig…

Legg til din

 1. Nå føler jeg virkelig med deg, dette fortjener du ikke! Likevel så klarer du å skrive at selv om kroppen mangler energi så trenger ikke sjelen og ånden være bundet. På denne måten klarer du å oppmuntre og vise til noen sannheter selv om kroppen sier stopp!

  Ønsker deg god bedring, hvile for kroppen og Guds velsignelse i dagene som kommer!

  1. Det var ikke helt uventet, slik er det når man må forholde seg til ME i det daglige. Kunsten er vel mer å ikke la det styre tankene og innstillingen? Dette gjelder for alle som sliter med en ekstra tung bagasje i hverdagen.

   Det vil bli gode dager, både i dag og i tiden framover. Vet det kommer en ekstra mulighet til hvile i helga og så er det jo bare å ta det som kommer når det kommer. «Som din dag er skal din styrke være» er virkelig blitt en realitet i hverdagsvandringen. Gud er så trofast og god mot oss!

   Takk for omsorg og gode ønsker!
   Guds rike fred og velsignelse!

 2. Det er det du er så flink til!

  Men selv om du er flink, håper jeg at du ikke er «for» flink, slik at du ikke har kontakt med kroppens behov, men at du kjenner hvordan du skal holde på balansen. Det tror jeg nok at du gjør.

  Er så glad for at dere har kommet i orden. Og det er i grunnen dumt med flytteesker som ikke pakker ut av seg selv, ikke vel?

  1. Har nok gått litt på ekstragir de siste to ukene, men har samtidig vært nøye med at det ikke skal bli alt for mye.De siste årene har jeg lært at det er bedre med en liten baksmell enn totalkollaps, (de tar så mange måneder å komme seg fra). Har lært grensene og symptomene bedre å kjenne enn tidligere og vet at det er bedre at det tar litt lenger tid og at jeg er mer på beina, både for meg og guttene. I morgen er det «fridag» siden guttene skal til far sin og i dag hadde vi kjørehjelp til trening for minsten. Det er de små pustehullene som gjør at det går lenger og bedre enn man trodde det skulle.

   Ja tenk om eskene hadde bein- og armer! Det hadde vært noe det! 🙂

   Klem til du med ønske om gode dager og ikke bare gode stunder.

 3. Klem klem klem til deg. Tomt i topplokket og tomt for energi uten å klare å sove skikkelig. Føler virkelig med deg, skjønne deg…

  1. Siden jeg var forberedt på at det kunne komme tar det ikke like mye av gleden og det er også lettere å verdsette det gode. Kommer gjennom det denne gangen også!
   Takk for omtanke og klemmer og superklem til du også 🙂

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: