Manchester United sikret ligagullet!!!

Man Utd logoSelv med flere kamper igjen er det avgjort på toppen i England! I kveld banket Manchester United Aston Villa 3-0  og ble med det seriemestere for 20.  gang!!! Det er eneste gang jeg virkelig virkelig VIRKELIG har heiet og håpet at Man Utd skulle vinne (beklager til deres ivrige fans, jeg er ikke blant dem) og drømmen ble virkelig oppfyllt! Hvorfor jeg håpet så veldig?

På Old Trafford sitter (satt) min 10 år gamle sønn og hans onkel (en av mine brødre) og følger kampen, perfekt plassert mellom MU sin lagbenk og spillerutgangen/tunnellen! Og da City i går kveld tapte sin kamp ble det plutselig sommerfugler i magen til ho mor, for jeg visste at vinner MU i kveld tar de pokalen hjem! Og tenk, tenk om guttungen kunne fått oppleve det også da!!! Ikke mange her i området som kan si at de var der da United vant sitt 20. serie/-ligagull!!! 😉

Det skulle vært en annen kamp de skulle på, men ting ville det til at bursdagsgave-turen og kampen kom denne dagen, og hvilken glede og hvilken opplevelse! FOR EN festkveld han har fått!!! Robin van Persie med hat-trick på 32 minutter og ikke bare vant MU kampen, men de vant ligagullet! Eneste som kunne gjort det bedre var et Rooney-mål, men men. Og det er ikke over med kveldens seier, tenk i morgen skal han på museum- og stadiumtur og selvsagt innom megabutikken å handle ManUtd-effekter! Gratulere med dagen enda en gang gutten min! Dette ble nok enda bedre enn ventet og håpet!!! og da er det ikke så farlig at det er et par måneder siden du hadde bursdag!

6 kommentarer om “Manchester United sikret ligagullet!!!

Legg til din

 1. Så flott med slik ei glede 🙂
  To av mine hadde planer om å bli fotballproffar, dei har vore trugne støttespelarar til «sitt» lag i 20 år 🙂

  1. Har tre brødre som alle støtter sitt lag! Og for de to gutta som er på tur i England er planen å også ta en togtur til Blackburn for å sjekke ut der, så få onkelen også sett stadiumet til sitt lag selv om han ikke får med seg en kamp 😉
   Minsten gleder seg til han blir ti, for da får han også tur!
   Fotballproff har jeg hørt mye om her i huset også, men vi får da se 🙂

   Veldig takknemlig for at broderen gjør dette siden guttene er veldig interessert og mor ikke kan pga helsa.

  1. Det er virkelig minne for livet! Minsten sa ved frokosten i dag: «Mamma, det er ikke ofte du og jeg heier på MU!» Så sant som det er sagt, men denne gangen er vi ordentlig glade og fornøyde begge to, for dette unner vi eldsten!

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: