God søndag du dyrebare

Fredag ettermiddag satt jeg og smilte en smule for meg selv. Den morgenen hadde jeg postet et innlegg på den andre bloggen der jeg bl.a. snakket om Guds fingeravtrykk i våre liv, og der sitter jeg og leser ett innlegg fra en annen kant av verdenen hvor noen ikke bare bruker samme uttrykk, men også har med en video med den tittelen. Må jo bare smile litt da!

Så med noen få ord, et utdrag og en lenke til den andre bloggen og en video så ønsker jeg dyrebare du en god søndag. Du er fantastisk!

Vi må ikke gjemme bort den del av historien vår som forteller om Guds nåde og tilgivelse, Guds livforvandlende kjærlighet og kraft, Guds evne til å styrke, trøste og lede oss, vi må legge den åpent ut for andre mennesker. Vi trenger ikke fortelle alle de flaue detaljene, men vi må fortelle hvordan Gud har vist seg trofast i våre liv. Vi må dele vårt vitnesbyrd med andre, Guds fingeravtrykk i våre liv. (Utdrag: Ikke gjem historien din-2)

2 kommentarer om “God søndag du dyrebare

Legg til din

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: