Lek og moro er viktig

Jeg og ene guttungen hadde litt alenetid i går på dagen. Siden han har vært dårlig mesteparten av uka som gikk, så var han rastløs og da hjelper det ikke at det ikke er kompiser i nærheten som har tid til å leke… så vi lagde vår egen private olympiade inne i leiligheten! Det var øvelser som skøyting (på ullsokker), svømming (på magen), og langdistanse-rompegåing. Gjett om vi hadde mye moro og at det ble mye latter, og selv om jeg banket ham så koste vi oss begge med premie.

Det er så viktig å gi rom for lek og moro, for dumskap og fjolling- det lyser opp dagen og det gir styrke til hjertet- og tror du ikke også at det gjør båndene oss mennesker i mellom litt sterkere også! Ikke bli så alvorlig og voksen av deg at du ikke kan fjolle, tøyse og leke. Ikke la barnet i deg dø, ikke overhør barnet som smiler, ler og sier: Hopp og dans litt! Ikke si til barnet at jeg er voksen nå og må takle dette modent og uten fjolling- la barnet i deg få lov å komme frem innimellom, det vil gjøre dagene og livet litt lysere og mye bedre.

dav
dav

Så gratulerer jeg Irene som vant gårsdagens gave!

I dag er det 2-pk strikkekluter du kan være med i trekningen av- trykk HER for større bilde og påmelding

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: