Gledelig overraskelse

For noen dager siden fikk jeg melding på facebook om at jeg hadde blitt trukket ut som vinner i en «konkurranse». Jeg pleier ikke delta i slikt, men dette var en flott mamma-plakat som Strømmestiftelsen gav bort- og de som kjenner meg vet at jeg har et mamma-hjerte som banker for både egne og andre. 

dav
dav

Det var en gledelig overraskelse på en helt vanlig tirsdag i ei litt tung tid, for de siste månedene har vært tunge. Og jeg tenker at det er den godfølelsen jeg fikk jeg ønsker å være med å dele med adventskalenderen på bloggen. Det er en tanke om å gi noe tilbake til dere som leser og en tanke om å spre litt juleglede gjennom gledelige overraskelser i førjulstiden.

Denne følelsen kan vi være med å gi til andre, så derfor: «Spre litt juleglede» der du er og til de menneskene du møter. Kanskje skulle du ta ett par minutter og tenke over om det er noen du skulle sende en sms til eller kanskje ringe? Det er sikkert noen som ville blitt gledelig overrasket og fikk godfølelsen av å høre fra deg ❤

Dagens gave er ute og du finner den HER, vil du delta i trekning gir du beskjed innen kl 24 i dag, lørdag 2. des.

2 kommentarer om “Gledelig overraskelse

Legg til din

 1. Så kjekt at du vant!
  Du veit du har «varma» meg mange gongar. Gjennom ord og gjennom dei varme tinga eg har vunne. Brukar ofte både grøne sjalet og det lilla tubesjerfet.

  Takk for at du deler ❤
  Adventsklem 🤗

  1. og takk til deg for at du minner meg på at mine små bidrag både varmer og gleder.
   Velsigna dag til dyrebare du ❤ klem

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: