Sammen klarer vi det

Da er dagen her! 1. des. betyr avspark for adventskalenderen og ved midnatt ble første gave lagt ut. I samme slengen så lovet jeg å dele sokkehistorien hvis alt fungerte som det skulle da dagen var i gang (noe det ikke er, men jeg har funnet en annen måte å ordne det på så jeg kan bruke pc’n til skriving).

De raggsokkene som er dagens gave er ikke blant dem som ser penest ut. Nå pleier ikke vanlige raggsokker å se pene ut, men disse er av et litt verre slag (spør du meg). Grunnene til at de ser ut som de gjør er enkel, jeg brukte opp restegarn. Egentlig hadde jeg tenkt å ha dem selv, siden de er restegarn, men jeg fant ut mens de ble laget- og etterpå når jeg har sett på dem- at hva Gud viste meg gjør at de varmer på flere vis.

Hva som ikke kommer fram på bildet er at sokkene har flere blåfarger i seg og også ett par forskjellige hvite. Det er ikke synlig siden de har fått det mønsteret de har, men hadde jeg strikket blått mot blått og hvitt mot hvitt så hadde det vært synlig.

Det var ikke nok av noen av de fargene til å gjøre ett par sokker av, restene var for små, men fordi om de var for små til ett helt par, så betyr det ikke at de var unyttige. Når de blå restene ble samlet var det fortsatt ikke nok og derfor fikk de hvite restene æren av å delta i det hele- og sammen, 4 forskjellige restefarger, så ble det ett par raggsokker i str 37/38.

Vi har alle tider i livet der vi ikke har så mye å gi til andre og kanskje er det omstendigheter som gjør at vi ikke kan være aktive i menighet eller organiserte fritidsaktiviteter, men det betyr ikke at vi er unyttige. Selv om vi bare har litt å bidra med, så kan vi gjøre en forskjell. For, hvis alle bruker det lille de har, så vil vi sammen kunne klare noe stort og klare å skape noe som betyr noe for andre.

Har du egentlig nok med å overleve dagen og synes at du ikke har noe å gi andre? DU HAR! Gi den klemmen, del de varme ordene, bak den kaka, skuff den gården, send den meldingen… Det viktigste er ikke at du alene kan forandre verden og alene kan fullføre en oppgave, det viktigste er at du, at jeg, at vi alle, gjør det lille vi kan. Sammen kan vi klare å skape en bedre verden for andre mennesker, sammen kan vi dra lasse og sammen er vi så mye sterkere.

Gud vil at vi skal virke i fellesskap, menigheten er nettopp dette. Et fellesskap der mennesker sammen kan beskytte, verne, støtte, oppmuntre og hjelpe hverandre til å leve liv som er til Guds ære og menneskers gagn.

Ditt lille er godt nok, bruk det i det godes tjeneste!

Og ønsker du å skrive deg opp for å delta i trekningen av ett par raggsokker med historie så kan du trykke HER og lese hvordan du legger igjen beskjed om det.

Guds fred og velsignelse ❤

6 kommentarer om “Sammen klarer vi det

Legg til din

 1. Så fine tanker omkring restegarnssokkene, ord som varner hos meg og mange flere. Fant ikke kommentarfelt…men la igjen navn og epost. Tusen takk for muligheten ❤ måtte de gode sokkene gå til den som trenger oppmuntringen mest. Klem og velsignet helg

  1. Ser at det er noe problem med kommentarfeltet, men skjemaet funker og du er notert ned 😉 Hatt litt problem med det tekniske på wp de siste to dagene, blir nok orden snart 😕

  2. jippi, ting fungerer nogenlunde igjen og jeg fikk fikset opp i det med kommentarfelt 😉 Takk for at du sa ifra, jeg får ikke opp det samme som dere siden jeg er innlogget- så godt noen sier ifra ❤

   Har smilt godt over de sokkene og takket Gud for tankene, de har hvertfall vært til hjelp for meg de siste ukene.
   Du sier noe jeg ofte tenker med kalenderen, må det gå til de som trenger omtanken og oppmuntringen mest 😀

   Varm klem til dyrebare og herlige du, vakre 'søstra' mi ❤

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: