Gud virker i de små tingene

Etter en litt guffen opplevelse på morgenen i dag der den ene gutten plutselig lå i golvet og ikke visste hvordan han hadde havnet der (det svartnet bare) så har jeg kjent på takknemlighet over at det gikk så bra og jeg har også tenkt på hvordan de små tingene kan påvirke dagene våre og hvordan Gud bruker dem.

Vi har opplevd flere ganger at det er små ting som har gjort at vi ikke har havnet i store problemer, som da en ekstra dotur og en is gjorde at vi ikke havnet i/nært i ett par trafikkulykker. Vi brukte fem timer mer enn normalt på den turen, men vi var hele og i live.

En annen gang kjente jeg Gud sa jeg skulle ta en annen vei og vise guttene et sted. Jeg kjente meg overveldet og at det orket jeg ikke den dagen, det endte med at vi stod to timer i kø… prøv det alene med barn på 2 og 4 som ikke liker å kjøre bil, og spesielt når turen allerede ville ta rett over fire timer…

Det er ganger der jeg har fått en telefon rett før jeg skal ut døra og er dermed kommet meg senere ut døra enn jeg planla, bare for å oppdage at det gjorde at jeg traff på mennesker som jeg ellers ikke ville møtt. Mennesker som enten overøste meg med omsorg eller som jeg kunne vise omsorg til.

Vi har mange slike opplevelser, ting som i utgangspunktet føles som små forstyrrelser viser seg å være beskyttelse, omsorg og ferdiglagte gjerninger. Gud bruker dem for å vise sin kjærlighet til meg og mine og til mennesker vi møter.

Jeg er igjen blitt minnet om å ikke irriterer meg alt for mye over de små forstyrrelsene men bare ta dem som en naturlig del av livet. Kanskje er de bare en liten forstyrrelse, men de kan også være Guds nåde og kjærlighet i forkledning.

*****

Sonia er den som mottar gårsdagens gave og dagens finner du HeR

2 kommentarer om “Gud virker i de små tingene

Legg til din

  1. Ønsker deg og dine gutter en velsignet dag ❤
    Klem fra Pam på heia
    (Har så lyst å sende deg et hjemmelaget Julekort, send meg adr på epost om du har lyst)

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: