I Luther sine fotspor

Jeg vet at endel har sterk motvilje mot Martin Luther, men han har en enorm betydning for kristenhetens tilbakevending til bibelske doktriner som rettferdiggjørelse ved tro alene. Han mente og trodde noen ting som ikke var bra, det skal ikke skyves under stolen, men det er mye mer godt enn galt å hente i fra hans liv. Bare den brennende iver han viste ift å stå på Skriften og tale Rom imot selv om det var å godta en dødsdom og å bli regnet som kjetter, er beundringsverdig og til forbilde.

Here’s a show for you… (Coming Soon) Luther: In Real Time episode of Luther: In Real Time https://open.spotify.com/episode/2VBPc8Tv8yxvmFo8ckKt0j?si=jotx8lxOQk2ai3L4GkMdLA

Over er lenke til en podcast som vil følge Luthers liv etter som ting skjedde f.o.m. 10.10. Det er gått 3 år siden de 95 teser ble spikret på kirkedøra i Wittenberg og Luther står nå overfor ting som vil forandre både ham, kirken og verden. For det som forstår engelsk, anbefales denne. Nettsiden har mer informasjon og muligheter for å følge med gjennom flere tjenester.

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: