Gud virker gjennom våre liv

«Dere er jordens salt… Dere er verdens lys… la lyset deres skinne for menneskene slik at de kan se de gode gjerningene deres og ære deres Far, Han som er i himmelen.» (Matt.5.13-15)

Gud fører andre mennesker nærmere seg selv gjennom hvordan vi lever våre liv. Det vitnesbyrd vi frembærer er enten med på å skape avstand mellom mennesker og Gud, eller det kan være med på å trekke dem nærmere.

Ett vitnesbyrd trenger ikke alltid være uttalt, det vises i hvordan vi lever livet, i hvordan vi takler motgang, i hvordan vi forholder oss til og behandler andre mennesker. Hele vårt liv er ett stort utstillingsvindu.

Lever vi livet på en slik måte at mennesker blir nysgjerrige? Hvorfor smiler du nesten alltid? Du har alltid noe godt  si… Hvordan kan du stå oppreist etter alt du har vært igjennom? Hvorfor er du ikke bitter? Hvorfor… fordi Herren er min hyrde, fordi Gud har lovet å være med meg alle dager, Han har lovet å aldri svikte meg eller forlate meg- og Han holder sitt ord og alle sine løfter- derfor!

Mennesker vil ofte ikke høre det talte ord til å begynne med, men det kommer en tid der det også må gjøres- som da Filip møtte den etiopiske hoffmannen, da var det tid for å legge ut evangeliet om frelse og dom for han, da ble Kristus og Hans forsoningsverk forklart utfra skriften. Men oftest er det slik at mennesker ikke bryr seg om hva vi har å fortelle, før de vet vi bryr oss– da er døren plutselig mye mer åpen.

Lever vi livet som jordens lys og salt? Vi har himmelen som hjemland, livet her på jord er kun midlertidig, vi har ett oppdrag- er vi oppdraget som himmelens ambassadører bevisst?

Kjære Gud, la Ditt lys og Din sannhet virke gjennom mitt liv. Jeg vet at det ikke kan gjøres i egen kraft, hjelp meg å leve ett liv som er Deg til ære og andre til gagn. Hjelp meg å ikke glemme at tiden her er midlertidig og kort, la meg alltid ha oppdraget for øye, i Jesu Navn, AMEN!


La mitt liv vitne klart – om Din kjærlighet og makt

la hvert ord, hver gjerning – bli fylt av Din kraft

La min tid her på jord – være Deg til behag

så oppdraget leves  – og til Deg, menn’sker dras

3 kommentarer om “Gud virker gjennom våre liv

Legg til din

 1. Så sterkt å lese det du skriver, Tone!! Egentlig rett inn i det som Jesus tar tak i når det gjelder mitt liv disse dagene. Jesus velsigne ditt hjerte!!

  1. Såååå koselig å ‘se’ deg igjen da!!! Kjempelenge siden!

   Tror ikke det er bare oss to som opplever dette, mange av de jeg kjenner rundtforbi sier ting i samme ‘duren’…
   Gud utfordrer til å leve mer helhjertet for Ham enn noen gang, og for mange kommer det gjennom prøvelser og motgang som tvinger dem i kne for å søke Hans vei, Hans nåde og kraft!

   Vi er inne i en tid der mange søker tilbake til det viktigste- Gud alene! At Han og Hans Navn skal bringes ære over hele jorden og sjelers frelse!

   Må du ha en velsignet god dag og helg!
   May you in time to come experience how the love, peace and joy of God surround and fill you in an even deeper, greater and stronger way than ever before- may His provision, favor and protection follow and surround you where ever you go! God is able, in and through all things and times! Blessings, prayers and (((((BiiiiiGHuuuGs)))))

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: