Hvem sier at ett blogg innlegg må være lengre enn tittelen for at det skal være riktig og bli bra? Ikke jeg! Ihaa!!!

Ønsker alle en fantastisk god dag! Se etter det store i det små!

Blessings, prayers and (((((BiiiiiGHuuuG)))))

 

2 kommentarer om “Hvem sier at ett blogg innlegg må være lengre enn tittelen for at det skal være riktig og bli bra? Ikke jeg! Ihaa!!!

Legg til din

  1. Jeg leste under «hva vil du finne her». Der står det at du sliter med ME. Jeg har selv sliti med ME og vært dårlig grunnet det. Jeg synes det er synd å høre at du sliter med det og at det gjør hverdagen din vanskeligere. Jeg tenkte på hvordan jeg blei frisk av det og i dag ikke merker noe til det i det hele tatt. Jeg var med på Lightning Prosess og det fungerte herlt utrolig bra og jeg må si det er herlig og nå være tilbake for fullt =) Hvis du vil høre mer om dette er det bare å gi en lyd =)

    Takk for koselig kommentar på bloggen. Det var oppmuntrende, setter stor pris på det ! Ha en strålende dag. Yngvild

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: