Slipp lyset til

I går kveld kom igjen snøen. Den dalte stille og rolig ned og la seg som et beskyttende dekke over jorden og alt som står der. Ingenting er forandret, alt er forandret.

Denne tiden av året er mørk. Det blir tidlig mørkt og alt ute ser mørkt ut, helt til snøen kommer. Selv om snøen ikke forandrer på hvordan ting er, så forandrer den på hvordan vi opplever, tenker og ser ting. Alt blir lysere og alt blir enklere å se.

Vi har nok alle områder i våre liv som er mørke, noe fordi det akkurat er kommet inn og annet fordi det er begravd i kropp, sjel og hjerte. Vi må lære oss å slippe Gud til, å slippe lyset inn. Kanskje vil ikke tingene i seg selv forandres med det første, men hvordan vi ser og opplever dem vil. Når Guds lys får skinne over våre sår, våre vanskeligheter og utfordringer så både ser vi dem tydeligere og vi ser ting vi tidligere ikke så, og det er ikke alltid behagelig. Men det er også så utrolig mange fantastiske løfter i Guds Ord om at han er nær den sønderbrutte, vil trøste dem som lider, vil lege og gjenopprette og at han aldri svikter eller forlater oss.

Jeg trenger Guds lys over ting som oppleves vanskelig, tungt og mørkt ut i min hverdag akkurat nå, kanskje gjør du også?

Jesus, takk for at du kom som lys inn i vår mørke verden, må ditt lys skinne i mitt liv og må din kraft, nåde og herlighet vise seg til din ære, min hjelp og andres gagn. Amen

*****

Gratulerer til Markus som vant i går! Dagens kalendergave er av det store slaget, og det er fordi det er mandag i dag og tirsdag i morgen. For å se gaven, forstå dag-pratet mitt og melde deg på kan du trykke HER.

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: