Spre litt juleglede

dav

Desember har en egen måte å «gå  fort» på. Ikke fordi dagene er kortere, men fordi vi fyller dem med flere gjøremål. Vi har alle våre formeninger og tradisjoner og disse styrer oss i veldig stor grad i denne tiden. Hva må vi gjøre for å ha julestemning? Hva må vi bake? Hvor mye må vi pynte og handle for at det skal være godt innenfor hva vi synes må til?

Så blir vi så opptatte at vi ofte glemmer det viktigste, at jul handler egentlig ikke om mat og pynt, men om hjerter og dyrebare sjeler, om en Gud som elsker oss så mye at han gav sitt beste- for oss. Om fellesskap, både med Gud og med andre.

Vi kan bli litt fort opptatte av oss selv om vårt, og derfor kommer på ny oppfordringen: Gjør noe for å glede andre, gjør noe for å spre litt juleglede til dem du kanskje ikke snakker eller treffer oftest. Kanskje kjenner du noen som trenger et godt ord, en varm klem, et julekort, en ekstra påminnelse om at noen ser dem og synes de er viktige.

Kos deg med forberedelser og gled deg over å glede dine kjære og nærmeste, men ikke glem de som er litt lenger ute i periferien.

*****

dav

 

Laila ble gårsdagens vinner.

Dagens gave kan du lese litt mer om HER

 

 

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: