Hjelp?

Kanskje vil du som leser dette være så snill å hjelpe meg til en litt bedre bursdag?

De som har lest noen år vet at jeg egentlig ikke er så glad i bursdagen min, den er for meg en av de tyngste dagene i året. Hvorfor trenger vi ikke gå inn på nå, men hva jeg ønsker å forklare litt er hva jeg de siste årene har gjort for å gjøre det til en god dag for meg selv- og det er gaveutdeling. Å gi noe til andre er noe som bringer meg stor glede, og derfor har jeg i noen år brukt dagen til det. Jeg liker best å kunne ta en runde rundt til de utvalgte slik at jeg også får snakket med dem noen minutter, men det er også år jeg bare har gjort det gjennom bloggen fordi fysiske besøk har vært umulig.

Dette året har jeg ikke fått forberedt noe særlig siden jeg var småsyk hele april, og i tillegg kom en kraftig smell i mai- både fysisk og mentalt. Ikke noe uventet med det siden mai ofte er en ekstra tung måned siden kroppen endelig begynner å slappe litt av etter vinteren og dermed også kjenner hvor sliten den egentlig er. Den mentale smellen som kom var ekstra tung i år, så det var ett par ekstra tøffe og tunge uker, og dermed så jeg ekstra mørkt på bursdag og kjente det ekstra sårt også. Det var så ille i år at jeg tenkte at det må være noe åndelig også på toppen av fysisk og mental utslitthet, samtidig har det også rauset inn med mange avtaler ift guttene slik at det på 2,5 uke var 10 avtaler (og jeg pleier beregne 3 dager på hver sånn avtale). Og boka jeg hadde bestilt og skulle gi bort sammen med et teppe, viste seg å være utsolgt, noe jeg ikke fant ut før det var for sent å bestille ny- men teppe blir det (mer litt senere).

Så, det jeg ønsker at du skal hjelpe meg med er: La meg få be for deg!
Vi trenger alle å bli løftet i bønn av andre, men det er ikke alltid vi er så flinke til å spørre andre om de kan be for spesifikke ting som vi trenger hjelp med. Derfor er det et kontaktskjema under der du kan legge igjen et spesielt forbønnsønske. Det er som alltid bare jeg som ser hva som sendes inn, så det er ikke noe du trenger å bekymre deg for.

Skulle du ønske å be for meg så vil jeg gjerne at du ber om at Guds Ord blir opplyst for meg og at det er virksomt både i mitt liv og gjennom mitt liv, og at det åpnes dører for meg slik at jeg får dele ordet om korset til flere mennesker.

For deg som ønsker at jeg ber for deg, legg igjen navn (fornavn holder) og bønnebegjær i kontaktskjemaet under. Av de som legger igjen bønnebegjær så trekker jeg ut en som mottar teppet dere ser under. Ønsker du å delta i trekningen må du legge igjen fullt navn og adresse i tillegg til bønnebegjær.

Heklet teppe- merinoull- ca 115×140 cm

Jeg håper mange av dere vil være med å bidra til at torsdag 26. blir en bedre dag for meg! På forhånd takk 🙂 Og du, jeg vet jeg er litt sent ute med dette og at enkelte av dere ikke vil lese det før etter den 26., men fortvil ikke; ønsker du forbønn for noe spesielt så blir kontaktskjema stående ut mai måned og alt som kommer inn vil bli bedt over. Varm klem fra Cecilie, med ønske om fred og styrke i vår Herre Jesus

Takk til de av dere som delte av deres liv med meg gjennom deres bønnebegjær ❤️

4 kommentarer om “Hjelp?

Legg til din

 1. Gratulerer med dagen på etterskudd! Håper det ble en god dag likevel 🙂

  Måtte Gud velsigne deg og guttene, og ønsker deg en lys og god framtid.

  Hvis det ikke er for sent, ønsker gjerne forbønn i forhold til jobbeslutning og veivalg 😉

  God helg videre. Du er god du, og innmari flink på håndarbeid!

  1. gode du,
   beklager at jeg ikke har svart her på bloggen før nå, men det er første dag jeg er inne på lenge- Jeg har derimot bedt for deg om hva du nevnte (fordel med å få kommentarer som e-post 😉 )
   Håper du har gode dager og at sommeren fylles opp med gode minner og stunder.
   Og du, takk for gode ord 🙂
   Varm klem fra søster Cecilie

 2. 26.mai
  En lykkedag
  da du ble født.
  Noen dager forsto du det ikke
  at det var lykke dagen –
  fordi da var du født
  til å være deg
  med din omsorg og godhet
  med dine nederlag, som gjorde Deg
  til nettopp Deg
  For meg og Den Du møter.
  Minste-Bror-Klem

  Salme 139
  Herre, du ransaker meg og du vet –

  2 du vet om jeg sitter eller står,
  på lang avstand kjenner du mine tanker.

  3 Om jeg går eller ligger, ser du det,
  du kjenner alle mine veier.

  4 Før jeg har et ord på tungen, Herre,
  kjenner du det fullt ut.

  5 Bakfra og forfra omgir du meg,
  du har lagt din hånd på meg.

  6 Det er et under jeg ikke forstår,
  det er så høyt at jeg ikke kan fatte det.

  7 Hvor skulle jeg gå fra din pust,
  hvor kunne jeg flykte fra ditt ansikt?

  8 Stiger jeg opp til himmelen, er du der,
  legger jeg meg i dødsriket, er du der.

  9 Tar jeg soloppgangens vinger
  og slår meg ned der havet ender,

  10 da fører din hånd meg også der,
  din høyre hånd holder meg fast.

  11 Jeg kan si: «La mørket skjule meg
  og lyset omkring meg bli natt.»

  12 Men mørket er ikke mørkt for deg,
  natten er lys som dagen, mørket er som lyset.

  13 For du har skapt mine nyrer,
  du har vevd meg i mors liv.

  14 Jeg takker deg for at jeg er så underfullt laget.
  Underfulle er dine verk, det vet jeg godt.

  1. Takk for all omsorg og godhet du har sendt min vei de siste uker dyrebare broder, det har styrket et kjempende og slitent hjerte.
   Guds fred, og varm klem

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: