kafebesøk i all hemmelighet

Torsdag ettermiddag hadde jeg et lite kafèbesøk i all hemmelighet. Nesten litt snikende, men lattermilde og glade, forsvinner den utvalgt og jeg fra mengden og setter oss inn i bilen for å setter kursen mot vår hemmelighet. Vi finner en grei parkering og i hopp og sprett er det inn døra hvor vi ser oss rundt etter ett ledig bord. Heldige oss! Etter noen minutter sitter vi der med hver vår kopp varm kakao, en med mega kremtopp og en uten, og noe godt å bite tennene i. Praten går løst mens vi kikker på de andre i og utenfor konditoriet og snakker om dem og annet som fanger tanker og oppmerksomheten. En liten oase i en hverdag fylt med ikke for lite tid, men for lite krefter og penger til slike hemmelige utflukter. Plutselig ser to klare blågrå øyne litt alvorlig, men lykkelige, på meg og sier; Vi må ikke si noe til MA. Nei, vi skal ikke si noe til MA. Dette er vår hemmelighet, og en annen dag skal MA også få oppleve «hemmelig» kafèbesøk med ho mor. Men denne stunden er bare vår, bare min og storegutt sin. En hemmelig oss-stund vi tisker og hvisker om når minsten ikke hører oss og som vi fortsetter å glede oss over lenge etter den er avsluttet.

2 kommentarer om “kafebesøk i all hemmelighet

Legg til din

    1. Savner mer alenetid med den enkelte av dem, derfor er de sjeldne stundene jeg får utrolig kjærkomne og dyrebare. Jeg tror de også synes det! og takk for positiv tilbakemelding!

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: