ny blogg ~ Ett ord for dagen

Jeg har hatt litt større hodekapasitet siste par ukene og har startet opp ett prosjekt jeg lenge har ønsket å holde på med. En blogg med daglige bibelvers med noen få linjer tekst til. «med Gud i hverdagen» fortsetter som tidligere, men den nye bloggen gir meg mulighet til veldig korte, konkrete (og forhåpentligvis trosstyrkende)  tekster. I mine tunge perioder der jeg ikke har kunnet lese mer enn noen linjer, og heller ikke kunnet ta inn så mye, har jeg savnet noe slikt- veldig kort og helt enkelt. Kanskje er det derfor har jeg gått og ønsket dette lenge? Jeg håper å poste ett innlegg alle hverdager, men tar høyde for at jeg kan bli dårligere igjen og ikke makte å følge opp- da får jeg ta det når og hvis det kommer. Trykk på bildet hvis du vil sjekke den nye bloggen «Ett ord for dagen» ut. Velkommen innom!

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: