Herligheter :)

I alt styret som siste morgenen den siste skoledagen før dobbel-ferie starter (juleferie og ferie med pappa) ‘naturligvis’ inneholder, får vi snakket litt om alt som skal med i skolesekk og feriesekk. Så kommer det et glimt i øynene til minsten og han kikker lurt på meg og sier: «Men jeg har jo ikke laget noe til størsten? Hva skal han få da?». Og størsten har gjensvaret klart med en gang: «Men jeg har ikke laget noe til deg heller». og han får også glimt i øynene. De sier ikke noe mer, og kikker bare fort på hverandre og så på meg (så de ikke skal avslører seg ser det ut som). Jeg vet at begge tenker at nå lurte de broren til å tro at de har «glemt» julegaven til den andre- mens begge to tenker på den hemmelige hysj-ikke-si-noe-til-broderen-handleturen vi var på for noen dager siden der de virkelig satte den andres ønsker fremst da de valgte gaver til hverandre. De er da bare herlige!

Barnas glede og entusiasme er en smule smittende og jeg smiler fortsatt godt bare med tanken på de gode, litt lure, men varme glimtene og smilene deres 🙂 Ønsker DEG en god dag fylt med mange små herlige øyeblikk av enkel hverdagslykke!

2 kommentarer om “Herligheter :)

Legg til din

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: