sliten…

når man på vei ut døra sukker for seg selv at «jeg håper ingen spør hvordan det går» fordi man vet at da vil tårene presse på, da er man litt mer enn vanlig sliten, da har man slitt ut utslittheten og er hvor jeg er.

PS! Jeg vet det ligger kommentarer jeg ikke har svart på. De er ikke glemt, men satt på utsatt-listen. Jeg håper å kunne ta det igjen senere, men lover ikke.  

9 kommentarer om “sliten…

Legg til din

 1. Jeg sa vel det til deg? Jeg ble far på mandag den 13, til en liten gutt på 3,7 kg. Mor mistet desverre mye blod, så hun fikk blodoverføring. Hun er svak nå, og har lite melk å gi til en sultent barn. Men det ordner seg nok. Vær velsignet.

 2. «Kom til meg, alle dere som strever og bærer tunge byrder, og jeg vil gi dere hvile. Ta mitt åk på dere og lær av meg, for jeg er mild og ydmyk av hjertet, så skal dere finne hvile for deres sjel. For mitt åk er godt og min byrde lett.» Jeg velger bare å dele disse ordene i dag. Gud velsigne deg og dine!

  1. Det er gode ord å bli minnet om når dagene er litt tunge. Jeg er glad for at det er fred i hjertet, stormvær er ikke like ille når hjertet er stille i Herren.

   Er nysgjerrig på om den lille velsignelsen deres har sett dagens lys?

   Guds fred og velsignelse over deg og alle dine!
   Gud er der.

  1. Hvis hverdagen roer seg kommer etterhvert den gode hvilen og så formen, men er endel ting jeg ikke kan styre helt som jeg vil for tiden, og det merkes.
   Takk for omsorg!
   Klem og ønsker om ei god helg!

 3. Og så tenkjer ein at det er best dei ikkje spør.. og om dei spør tenkjer ein at eg skal i allefall ikkje gråte.. Med meg er det ikkje eigen sjukdom som gjer meg sliten, men ein altfor hektisk kvardag.

  Varm klem

  1. Det er nok den hektiske hverdagen som slår meg ut også, men min type hektisk er nok ikke lik andre sin 😉

   Ønsker deg dager der du får ordentlig hvile og også kjenner at det er godt å være deg. Må Guds fred fylle hjerte og tanker og hans nåde og kjærlighet bære deg gjennom det tunge. Du er elsket og sett.

   Kjempeklem

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: