Nå går det fort mot advent

Den første adventshelga pleier jeg alltid å pynte, men slik blir det ikke i år. I dag har vi vært til spesialist og snart skal Minsten og jeg en svipptur til Oslo ett par dager da han har fått  time på Riksen. Og med slike viktige ting på programmet så bli alt som heter adventsfølelse- og pynting en liten smule borte for min del. Jeg har til og med ikke startet å lage adventskalenderen til guttene… litt sent ute i år kan man si. Men både advent og jul kommer, så det er jo sånn sett ingen krise. (men jeg er ferdig med alle kjøpejulegavene, nå står bare noen lageting igjen)

Jeg har merket meg på søkeord som leder folk hit at det nærmer seg mer og mer. Jo tettere opp mot jul vi kommer jo flere søker på triste ord. Jul og sorg, advent og lite penger, og annet tikker stadig innom. Så her er den årlige påminnelsen, husk å SE dem rundt deg og hvis du kan, inkluder og hjelp andre. Det er ikke så mye som skal til.

Med det sagt, jeg har to prosjekter å dele med dere. Det ene er allerede avslørt på den andre bloggen og er et adventshefte med 30 små stykker. Mer om dette og hvordan du skaffer deg ett eget eksemplar finner du ved å trykke HER. Ellers har jeg også hatt et større prosjekt gåendes siden starten av oktober. Dette kommer jeg til å fortelle om til helgen, men ville bare lette litt på sløret nå slik at spenningen og nysgjerrigheten kanskje kan hjelpe dere å huske å sjekke innom senest lørdag for å finne ut hva dette er. 😉 Jeg kan si så mye at det kommer til å bringe varme og glede til flere av dere ! Nå  forstod du hvertfall mer hva det var, ikke sant? hah- jeg avslører ikke mer jeg! 🙂

Oppe i toppen er det en side som heter tema-sider, holder du over denne ser du at det blant annet kommer opp ei linje som heter Advent og jul – innlegg. Det er der en oversikt over- og kort beskrivelse av- endel av de innlegg jeg har skrevet om dette og det er selvsagt lenket til de ulike innleggene. Ellers vil det hele adventstiden bli postet innlegg rundt dette tema på bloggen ett ord for dagen

Da gjenstår det vel egentlig bare en ting, å ønske fantastiske og dyrebare du en fortsatt god uke
– må glede, fred og styrke bli deg rikelig til del!

6 kommentarer om “Nå går det fort mot advent

Legg til din

  1. Som jeg sa til Ingar, hvis du har klart å gjette hva det er, så send meg beskjed så vanker det en liten påskjønnelse 😉

   Velsigna god helg til dere 🙂

 1. Ja, nå går det mot siste arbeidsdag denne uka. Venter i spenning på hva du vil fortelle oss! 🙂
  Velsignet god dag!

  1. Ja og nå er det helg enda en gang, går fort dagene for tiden.
   Tror ikke du klarer å gjette hva det er, men skulle du ha rett så gi meg beskjed så vanker det en påskjønnelse 😉

   Velsigna god helg!

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: