Er det noen spente barn(!) her?

I begynnelsen av oktober fikk jeg en særdeles god ide, å ha en lite gaveutdeling hver søndag i advent. Jeg tenkte på tanken en dag og to og kom fram til at: Nei, det var kjedelig, for det er jo så vanlig. Hvorfor heller ikke ha en adventskalender på bloggen? Jeg måtte tenke en dag eller to til på den og endten opp med at jo, det skal jeg. Så da var det bare å rote fram strikkepinner, heklenåler og garn i laaange baner. Jeg skal ikke påstå at denne kalenderen er hjemmesnekra, for det er ikke en eneste ting i den som er snekret 😉 men alt er hjemmelaget.

Hver dag fram til og med julaften kommer det til å bli lagt ut en ting og jeg regner med at det er noen som lurer litt på hva slags ting det kommer til å være. Jeg kommer ikke til å avsløre alle nå, men dere får en liten smakebit i bildegalleriet (tekst fortsetter etter bildene)

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Adventskalenderen er helt og holdent et privat initiativ. Den er ikke sponset av noen og du kommer ikke til å se noe som helst reklame eller må gå til eksterne sider.

Så er det vel også noen som lurer på hva dere må gjøre for å bli med på dette. La meg først fortelle hva du ikke må gjøre. Du må ikke like noen som helst innlegg, du må ikke abonnere på bloggen, du må ikke dele innlegg eller blogg med noen, du må (som jeg nevnte) ikke besøke noen eksterne sider eller sponsorer og du må heller ikke legge igjen en eneste kommentar.

Det du må gjøre er en ting. Hver dag vil det legges ut et bilde og en kort beskrivelse av dagens gave. De som ønsker å være med i trekningen må fylle ut et kontaktskjema som er rett under bilde/tekst. Her er det 3 punkter som skal fylles ut.
1. Navn (det navn du er fortrolig med at blir offentliggjort på bloggen hvis du vinner)
2. Dato på den dag du skriver deg opp på
3. Navn og adresse

Jeg er nødt til at dere skriver opp dato da det vil være mulig å melde seg på den enkelte dags trekning fram til kl 18 påfølgende dag. Dvs. gaven for 1. des kan man skrive seg opp på helt til kl 18 den 2. desember osv

Adventskalenderen kommer til å ha en egen side som du finner oppe i toppen fra i morgen av. Hver dag vil igjen ha sin egen underside. Det er mest praktisk for meg å gjennomføre det slik, men det har en ulempe- dere som abonnerer på bloggen kommer ikke til å få melding når det legges ut ny trekning, dette fordi det er en side og ikke et innlegg. Men siden det er en daglig hendelse skulle det være mulig å huske å ta en tur innom bloggen hver dag og sjekke om du vil delta.

Jeg ønsker å på denne måten gi bitte bitte litt igjen til dere som leser og kommenterer, dere har vært til stor oppmuntring og støtte for meg. Så dette gjør jeg for å vise min takknemlighet for at dere er så fantastiske og omsorgsfulle. Uheldigvis kan jeg ikke sende en ting til dere alle, men jeg håper at de ting som kommer vil glede de heldige vinnerne. Og så håper jeg at dere sprer ordet om dette til familie, venner, kjente og delvis ukjente (for de med fjesboka, er det ikke like mange delvis ukjente som kjente på manges lister? 😉 )

En liten påminnelse om at det ligger et adventshefte med 30 korte stykker/andakter til fri nedlastning t.o.m. 3. desember. Det er bare å trykke på lysbildet på venstre side oppe så får du det i pdf. Jeg har fått melding fra trykkeriet om at de har sendt de håndfaste kopiene, men etter alt rotet som har vært tar jeg ikke det for god fisk før jeg kan spore pakken opp hos posten. Når det endelig kommer vil dere få mulighet til å skrive dere opp for å få tilsendt et eksemplar.

Med dette vil jeg få ønske alle en velsignet god adventstid.

11 kommentarer om “Er det noen spente barn(!) her?

Legg til din

 1. Så utrolig koselig og personlig 🙂 Du imponerer meg Cecilie!
  Når du skriver at leserene dine har vært til støtte og oppmuntring for DEG, så vil jeg heller si at bloggen din har vært til støtte og inspirasjon for meg i en vanskelig hverdag.
  Ha en velsignet Adventstid
  Kari

  1. Beklager sent svar, fant plutselig ut at det var ett par kommentarer her jeg ikke hadde fått svart på (og jeg som trodde jeg hadde svart alle på dette innlegget).

   Takknemlig for hva du sier, jeg har jo bloggene for at de skal være til hjelp, trøst og oppmuntring for andre- så det er godt å høre1
   Håper du skriver deg opp noen av dagene, og kan man ikke bruke det selv så går det jo an å prøve å vinne for å gi til andre. Hadde vært koselig å kunne sende noe din vei også!

   Kjempeklem med ønske om ei god helg!

  1. Og jeg er imponert over deg og hvordan du så trofast og raust gir kommentarer og gode ord.
   Du er fantastisk!
   Varm klem og ønske om ei god og velsigna helg!

 2. Alt det du har lagd….du er så utrolig flink! 🙂
  Og så er det så typisk deg at det ikke er en eneste betingelse, «likes», bli følger eller noe for å være med i trekningen. Det minner meg om Han som kom for 2000 år siden….
  Ønsker deg og guttene en fortsatt velsignet god helg!

 3. Må bare ta av meg hatten! At du orker dette opp i alt det andre du strever med er jo bare helt imponerende. 🙂
  Nei, jeg greide ikke å gjette riktig.
  Måtte Gud gi deg styrke til adventstiden!

  1. Har fått litt hjelp av guttene til ett par ting, de kunne velge mellom vanlig plikt eller å hjelpe med kalenderen den ene uka og da ble det kalendergaver 🙂

   Har gått noen timer på dette ja, men det er jo kjekt å lage noe til andre, og så har jeg hatt den glede av å sitte og be over hver ting og for den som måtte vinne, og det er en takknemlig oppgave.

   Vi har ett par travle uker nå, men etter det satser jeg på at det roer seg godt.
   Velsigna god helg til dere!

 4. Syns du er så flink, omsorgsfull og utrolig snill Cecilie! Super blogg👍 Takk for alt du gjør for Guds rike sak. Ønsker deg og dine ei fin og velsignet adventstid:)

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: