Jeg ønsker…

Jeg ønsker vi ser en framvekst av mennesker som tør å være ærlig om livet, som tør å innrømme at alt er ikke bare enkelt, at det er noen som står fram og sier i prøvelsens time «Jeg vet at min gjenløser lever!», at mennesker kan stå fram og si, jeg har ikke svaret på alt, jeg mestrer ikke alt, jeg trenger hjelp og jeg vet at jeg finner den hos Gud.

Jeg ønsker å se mennesker reise seg og leve liv etter en standard som Bibelen fremhever, mennesker som skinner av glede selv om stormen raser, jeg ønsker å se mennesker framheve Guds godhet selv i deres vanskelige stunder. Jeg ønsker å se mennesker som lever for å løfte andre opp og fram, og ikke bruker dem som klatresteiner for selv å komme videre eller høyere opp…

Jeg ønsker å se at det er ikke bare talent som fremheves men glede og overgivelse, jeg ønsker å se de svake ivaretatt og at de ensomme får familie gjennom medmenneskelig omsorg og kjærlighet, jeg ønsker å se Jesus i øynene på andre, og kjenne Guds kjærlighet når de klemmer meg. Jeg ønsker mennesker som er vare for Ånden som kan dele profetiske oppmuntringer når de snakker om liv og hverdag med meg, jeg ønsker å møte Gud med «hud og hår» på.

Relevante liv, mennesker som opplever det som andre gjør, og som ikke er redde for å innrømme at de har tunge stunder, at de sliter med det vi andre sliter med, men som vet at hos Gud er det hjelp å få. Ærlige mennesker som lever ekte liv og peker på en sann og god Gud. Mennesker som er mer opptatt av menneskelig rikdom enn finansiell rikdom, mennesker som gleder seg over hva de har og ikke ergrer seg over hva de ikke har. Mennesker som mener at mer enn nok har vi så vi kan hjelpe andre og ikke for å bygge egen rikdom. Mennesker som oppmuntrer andre og ser etter det gode, mennesker som elsker gjennom alle tider. Trofaste mennesker, ærlige mennesker, tilgivende mennesker, støttende mennesker, glade mennesker, oppmuntrende mennesker.

Utdrag fra innlegget Relevante liv fra august 2011

6 kommentarer om “Jeg ønsker…

Legg til din

 1. Kjære dyyyrebare skatt!!
  Dei siste innlegga dine har vore så djupe og kloke. Då eg las det siste, fekk eg sjå et bilde av deg som en plogspiss. Jesus drog plogen,men det var mykje ulik mark du skulle gjennom. Men du åpna opp jorda for mange som kom etter deg. Tenk at vi får nyte og lese desse fruktene av et så vakkert liv forma under så harde og tøffe forhold.
  Håper at du når du orkar og dersom du kjenner for det, kan samle desse betrakningane dine i et hefte. Ville kjøpt det med ein gong!
  Så glad for deg!! Sjå inn i Jesu ansikt når det stormar.. Der er håpet og kvila:)
  Varm vårklem frå Sol

  1. Vet du… nå har jeg vært her 3 ganger for å gi deg svar,men hver gang jeg leser blir jeg tårevåt og mister ordene. TAKK skjønningen! Kjempeklem

  2. Dette var helt nydelig å lese, Solhild! Det er godt å se alle som verdsetter det Cecilie skriver!

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: