3 ting Gud ikke har sagt

«Nei, nå ble jeg overraska! Den så jeg ikke komme!»

Det er gjerne noen som flirer litt nå fordi de vet jo at Gud aldri har sagt dette. Men vent en halv, hvor fort kan vi ikke tenke dette når problemer og utfordringer hoper seg opp i våre liv? Woopsi… da kommer tanken om at «noe slikt som dette har sikkert Gud aaaldri vært ute for, jeg forstår ikke hvordan han skal ordne dette…»
Du ble kanskje overrasket og vet verken ut eller inn, men Gud blir ikke overraska og han har alltid en vei gjennom og utav problemene.

«Kom til meg alle som strever og bære tunge byrder, ja med unntak av deg da, for du er et håpløst tilfelle!»

Noen har tenkt dette om seg selv. Jeg har rotet det så til at jeg kan ikke komme til Gud. Så er det enkelte som tenker at andre mennesker er håpløse og at det er null sjanse i havet for at de kan forandre seg. Vet du hva, ingen er håpløse for Gud. Han kan- og ønsker- å hjelpe alle. Vil du ha hans hjelp, er det bare å søke ham.

«Jeg skal nok frelse deg jeg, men resten får du klare selv, ser deg i himmelen!»

Vi vet at vi ikke kan gjøre oss fortjent til frelsen, den er gitt oss av nåde. Og egentlig vet vi også at å leve som troende også er et nådens verk. Det er ikke slik at vi blir frelst av nåde og så får vi klare oss som best vi kan i egen kraft og styrke, nei HELE kristenlivet skal leves ved Guds hjelp og i Guds kraft og styrke.

* * *

Ville bare si takk for kommentarer de siste par ukene.
Jeg leser alt, men det er litt tungt å få svart da dagene er mer fylt opp enn jeg liker og foretrekker at de er.
Håper å kunne ta noe igjen når ferien er skikkelig igang (fredag siste skoledag her),
men som alltid- det er det jeg håper men lover intet.

3 kommentarer om “3 ting Gud ikke har sagt

Legg til din

  1. Jeg må innrømme at jeg var en av de som flirte litt her, ja! 😉
    Du har en egen evne til å få sagt noen sannhetsord om vårt Gudsliv på en måte jeg ikke hører så ofte der jeg går!

    Velsigna god dag!

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: