Nytt bekjentskap i bloggverdenen

For ei god uke siden kom jeg over et innlegg på verdidebatt som virkelig rørte ved hjertet mitt. En broder deler åpent om hvordan han i ungdommen slet noe innmari, verden ble så mørk, tom og håpløs at det opplevdes som om veien ut var ved å opphøre. Det sies så passende: Jeg ønsket ikke å dø, men heller ikke å leve. Det fortelles om en veldig kamp og hvordan veien ut var lang og tung. Innlegget kan leses i sin helhet HER.

Jeg hadde en tur innom denne broder sin blogg og har kikket litt i hva som var publisert tidligere og jeg har også fulgt med på hva som er kommet. Dette er en blogg jeg med hånden på hjertet vil anbefale. Begrunnelsen er ærlighet om livet og også spennende, men tildels lite fremhevede sider, av hverdagslivet med Gud. Broderen heter Vidar M. Bakke og har bloggen Spires plass.

Det kom i dag et innlegg som jeg hadde sansen for og det vil jeg plassere i siste kategori. Innlegget heter: Du er en katedral. Menigheten er et kapell. Det starter så nydelig med:

Det er et eller annet som gjør at den store katedralen hvert enkelt menneske er – med sin ånd, sjel og kropp – liksom ikke helt får plass inne i det litt stusselige kapellet som en menighet kan oppleves å være.
Det er et eller annet som gjør at mennesker tror de ser en underlig andunge, når det de egentlig betrakter, er en svane.

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: