Bevar meg liten Gud

Når stoltheten melder seg og jeg opphøyer meg selv, når jeg begynner å tenke og tro at jeg kan gi andre den trøst, hjelp og de ord de trenger…. Gud vis meg da på ny min smålighet og mitt overmot. Skap i meg et rent hjerte og vis meg enda en gang at alt jeg er og har som er godt, er kun av nåde. Bevar meg liten Gud, så jeg kan gjøre Deg stor. 

Når jeg glemmer meg bort, før meg igjen til korsets fot så jeg kan se at jeg trenger Deg. Og når jeg igjen forstår og husker at jeg fortjener ingen ting, aller minst Din nåde, tilgivelse og kjærlighet~ fyll meg da med Din kraft. Legg da Dine ord i min munn. Send meg da ut, ikledd Din kraft. Bevar meg liten Gud, slik at Du gjennom mitt liv og mine ord kan bli gjort stor.

4 kommentarer om “Bevar meg liten Gud

Legg til din

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: