en liten post-op oppdatering

Må først av alt si TAKK Gud og takk til alle dere som har stått med i bønn.

Det ble en lang venting på å komme inn til operasjon (3,5 timer), men da jeg endelig kom inn gikk alt greit. Fikk Ole Brumm behandling med både narkose og lokalbedøvelse og våknet med god følelse. Var groggy i hodet som etter en natts veldig god søvn, eller kjentes alt greit ut. Anestesifolka ville ha meg rett i rullestol, men jeg fikk diskutert meg til en kort gåtur før rullestolen, noe de ikke var helt happy med 😉 Fem minutter etter oppvåkning fikk jeg endelig mat, drikke og kaffe 🙂 og var superfornøyd. Da de endelig fikk ut veneflonen forsvant nesten alle smertene også. Fikk reise hjem ganske fort og føler meg veldig fin i form. Ikke noe vondt, kjenner endel på hjernetretthet og at kroppen er sliten, men må si at det er helt utrolig fantastisk hvor godt dette har gått og hvor bra jeg føler meg med tanke på omstendigheter.

Nå har jeg barnevakt siden jeg ikke får være alene første kveld og natt, men dette ser veldig bra ut. Får litt ekstra hvile siden guttene ikke skal hit før torsdag, har folk som vil handle for meg hvis jeg trenger det og rent praktisk ift operasjon: Skal bytte bandasje/plaster om 3 dager, bruke vanlig smertestillende, kan gjøre alt opp til smertegrense og trenger ikke etterkontroll.

Igjen, takk alle sammen!
Kjempeklem, Cecilie

9 kommentarer om “en liten post-op oppdatering

Legg til din

  1. Å min venn! ❤ Såg ikkje dette før no. Bloggen din kjem som e-post sidan eg sjelden er på min blogg.
    Må Gud signe deg og dine vidare! 🙏
    Stor klem frå Sigrid

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: