En hjelpende hånd

Jeg gav et lite hint om at det kom invitasjon til å sammen med meg hjelpe noen av «disse mine minste». Prosjektet har denne gangen fått navnet «en hjelpende hånd» og overskudd + litt mer vil gå til Shangazi. Shangazi er en lokal forening som støtter New Life Missions sitt arbeid blant funksjonshemmede barn i slummen og på landsbygda i Kenya. På prosjektets forside så finner du lenke til deres facebook- og instagramsider. Der opplyses også om mulighet til å støtte direkte uten å kjøpe her. Nederst i innlegget her er et lite slideshow slik at dere får se litt av hva som gjøres (bilder brukt med tillatelse)

Jeg har tenkt ei god stund på at nå var det lenge siden jeg inviterte dere til å sammen med meg hjelpe andre. Som mange av dere vet er det fint lite jeg selv kan gjøre for å hjelpe andre pga helsa, men det betyr bare at jeg må finne andre måter å bidra på. Jeg kan ikke være Jesu hender og føtter som går til- og hjelper- de som trenger det, men jeg kan være med på å fylle hendene til de som er gått ut– og det er egentlig det dette prosjektet dreier seg om. Hvis flere gir litt så blir det til sammen mer, og de midlene istandsetter andre til å hjelpe hvor vi ikke kan.

Jeg har endt opp med å velge Shangazi av flere grunner.
Den første er ei linje fra Jesus som gikk i hodet mitt og det er «disse mine minste». Vi har mange mennesker i Norge også som trenger- og er verdig- vår omsorg og støtte, men jeg kjente veldig for å heller gi støtte og hjelp til noen av dem som arbeider med «de minste av de minste». Dette gjør Shangazi gjennom å støtte New Life Mission i Kenya. De hjelper funksjonshemmede barn i slummen og på landsbygda, og deres hjelp rekker også til familiene. Om barn har lav posisjon i mange samfunn, så står de funksjonshemmede barna enda lavere. Vi glemmer litt hvor langt vi er kommet her i Norge…
Den andre grunnen er den herlige ildsjelen som står bak her lokalt. Merete Ofstad er ei dame med et utrolig varmt hjerte og jeg er sååå imponert over alt hun får til og hvordan hun står på for å skaffe støtte til arbeidet så de kjære «barna» hennes får hjelp. Det er også en stor gruppe «tanter og onkler» som bidrar på mange måter.
Den tredje grunnen er blitt bekreftet tidligere i dag. Koronasituasjonen gjør at det årlige julemarkedet om ett par uker dessverre blir avlyst og dermed forsvinner mye penger som skulle gått til «barna våre». Jeg vet at hva vi kan bidra med her, vil hjelpe litt.

Så, da er er du invitert til å sammen med med være med på å hjelpe noen av «de minste av de minste»- og kanskje kan du gjøre unna litt julegavehandling i samme slengen? 😉

Oppvarmingssiden til prosjektet ligger HER
Forsiden til prosjektet ligger HER
Praktisk informasjon HER
og salgssiden HER

Og nå noe som dere sjeldent hører fra meg; DEL GJERNE!!!

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: