Virkelighetens hverdagsengler #5

Man vet aldri når de dukker opp og noen ganger er de absolutt ikke hvem vi hadde ventet.

Engler kommer i så mange varianter! For 14 år siden lå jeg nyoperert og skral hjemme på sofaen og syns litt synd på meg selv. Sukka til Gud om noe trøst. Plutselig ringer det på døra! I hodet mitt så jeg for meg ei venninne med en stor blomsterbukett, men utenfor stod ei tannløs gammel kone som solgte noen trefigurer. Svak og litt skuffa sank jeg ned på trappa mens jeg lurte på om jeg skulle kjøpe noe eller si nei. Da satte denne utenlandske damen seg ned ved siden av meg, pekte på bandasjen og la i vei på en blanding av engelsk, tysk og noe anna: «Poor mama! Operation. Meine schwester operation. Poor mama, poor mama!» mens hun strøk meg over håret og kyssa hånda mi igjen og igjen…

Jeg fikk trøst, men fra et så overraskende hold! Jeg måtte be Jesus om tilgivelse for at jeg ble skuffa først, og så takke Han for å sende meg en engel med trøst! Jeg kjøpte en figur til minne om henne

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: