Virkelighetens hverdagsengler #6

Plutselig og uventet

Jeg var ferdig på skolen og var innom butikken på vei hjem. Det var skikkelig dårlig vær den dagen og jeg gruet meg til å måtte gå med poser i regnværet. Jeg står og knepper jakka og tar på hetta når ei dame plutselig spør om jeg trenger skyss. Jeg prøver å avslå men hun sier at det er ikke noe problem. Jeg takker, men kjenner tårene på innsiden. Hun hjelper meg å få tingene i bilen sin, jeg takker igjen og forklarer veien, hun smiler og sier det er sånn det skal være, vi skal hjelpe hverandre. Uten å tenke spør jeg om hun er kristen og hun svarer ja. Vi fikk pratet litt om Jesus på den korte turen og når hun slipper meg av må jeg bare takke igjen. Hun oppførte seg som om det var den naturligste ting i verden, men for meg hjalp det på en grå dag jeg hadde sett litt mørkt på å gå hjem med alt, lage mat og hjelpe ungene med lekser og slikt. Jeg har aldri sett henne igjen, men jeg tror Gud sendte henne til meg den dagen jeg…

En kommentar om “Virkelighetens hverdagsengler #6

Legg til din

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: