Med sugerøret over vannskorpa

Det er endel uker siden jeg gav opp å prøve å holde hodet over vann, det er bare for tungt. Men frykt ikke, jeg har ikke gitt opp, jeg har bare gått over til å prøve å holde sugerøret over vannskorpa så det blir litt pusting på meg også. Jeg husker ikke sist det var en god time, men jeg tror kanskje det ikke er så lenge siden som det føles ut som, men akkurat nå er jeg bare så glad og takknemlig for de minuttene som kommer inni mellom der jeg bare er litt dårlig. De er bedre enn de dårlige i alle fall! Og jul blir det jo uansett, og om jeg ikke tar pynting og baking så langt ut i år, så har vi fått hva guttene mener er for mye pynt opp, de to viktigste kakesortene er bakt og julegavene er nesten ferdig. Har litt montering igjen på de to siste, men jeg har tross alt noen dager på det. Og jeg har fått sendt ut en oppmuntring her og der, selv om jeg ikke har fått gjort så mye som jeg ønsket. Det er flere jeg gjerne skulle sendt litt omsorg, et hjerte og en julehilsen til, men jeg er så glad for de jeg har orket.

Jeg hadde egentlig tenkt at dette var siste året med adventskalender av denne typen på bloggen og det er det flere grunner til, men jeg må si at da jeg stod og tok den siste delen av trekning og innpakning så koste jeg meg stort. Så det ble plutselig en liten sprekk i døråpningen der, men slik jeg har tenkt ei god stund så er det et tilbakelagt kapittel (men vi får jo se). Og beskjed om vinnere finner du HER.

De tunge stundene er blitt vondere og tyngre og de varer lenger, men som jeg sa, de mindre dårlige som kommer inni mellom er til stor glede. Det betyr ikke at jeg synes det er greit slik ting er, men når jeg vet alt denne høsten har bragt vår vei, alt jeg har måtte gjøre og all hvile og søvn jeg ikke har fått så kan jeg ikke annet enn å være utrolig takknemlig. Tenk at vi har kommet igjennom alt som møtte oss og hvilken glede at det er to hele uker med fri! Takknemlighet, så oversett og så viktig. Tenk hvor mye bedre vi har det når vi er fornøyde med å ha hva vi trenger og ser på de ekstra ting og de gode opplevelser og stunder som gaver og velsignelser, ja da kjennes takknemlighet ut som det eneste riktige å føle på.

Takk Gud for blå og skyfri himmel. Takk for glede og for latter som sitter løst. Takk for fargesprakende høstprakt og mennesker med strålende personligheter. Takk for at lyset i fra himmelen skinner på vår jord.

Takk Gud for storm og regn, som fjerner gammelt, dødt og ødelagt. Takk for tårene som renser sjelen og for at de mørke netter er trygge i din hånd. Takk for trøst i varme klemmer og oppmuntring i gode ord. Takk for at du, Gud, er og blir vår fred, vår styrke og vår klippe.

Takk for ditt Ord som viser vei, som lyser opp mitt hjerte, Takk for at du alltid leder meg, også når veien ligger i det mørke. Takk for hjelpen som du gir Gud og for at du alltid er ved min side. Takk Gud for din store trofasthet, og at du aldri svikter eller forlater meg.

Jeg har mine omveier og avstikkere, men du Gud, leder meg tilbake på din vei. Jeg snubler og jeg faller, men du tar meg i hånden og hjelper meg opp. Jeg er ikke sterk og modig, men din Ånd gir meg kraft og styrke, til å dag for dag gå veien, som du har gjort klar for meg.

Takk Gud for nåde og for godhet, for din barmhjertighet og omsorg. Takk for din ømhet og din nåde, som stadig fyller meg. Takk for fred og trøst fra himmelen, for lys som bryter mørket, takk for alt du er og gir meg. Takk Gud for at jeg er din og for at du kaller meg din.

Takk Gud for alt du bringer inn i mine hverdager, av både gleder og av sorger og av motgang og medgang. Takk for de gode stunder og for de som fylt med smerte er, for i dem begge jeg finner, at du er nådefull og god. Takk Gud for alt jeg er og har, men mest av alt; takk for at jeg er din.

Din tur til å dele :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: